Wonderbox – Van Brunch tot Borrel

Wonderbox – Van Brunch tot Borrel

  • Het cadeau dat zeker in de smaak valt!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met Van Brunch tot Borrel van Wonderbox trakteer je iemand op een middag van lekker eten! Zo kan de ontvanger bijvoorbeeld genieten van een smakelijke brunch, uitgebreide lunch, verrukkelijke high tea of gezellige borrel, bij top restaurants in Nederland en België. Verras nu iemand met Van Brunch tot Borrel!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel te koop?

Bestel snel en gemakkelijk de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel op Cadeaukaart.nl. Met een waarde van €10 tot €150, geef je precies wat de ontvanger wil. De box wordt standaard in een feestelijke verpakking geleverd, zo lijkt het meteen op een cadeautje. Bestel vóór 17.00 uur op een werkdag en ontvang dezelfde dag nog de cadeaukaart.

Waar is de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel te besteden?

Ervaar een volledige belevenis voor twee met de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel. Kies uit 2200 unieke ervaringen en ontdek het diverse aanbod op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel?

Wil je genieten van een heerlijke culinaire belevenis? Activeer dan eerst jouw Wonderbox - Van Brunch tot Borrel! Registreer de cadeaubox op de website van Wonderbox en vul de 19-cijferige vouchercode in die op de achterkant staat. Kies vervolgens een restaurant uit het uitgebreide aanbod en reserveer een tafel om ten slotte te genieten van een heerlijk diner!

Hoe lang is de Wonderbox - Van Brunch tot Borrel geldig?

De Wonderbox - Van Brunch tot Borrel is 3 jaar en 3 maanden geldig, waardoor je voldoende tijd hebt om samen te genieten van een volledigle belevenis voor twee.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Van Brunch tot Borrel?

Bekijk eenvoudig het saldo van je Wonderbox - Van Brunch tot Borrel op de officiële Wonderbox-website. Vul bij 'Ik heb een wonderbox' je vouchercode en email in. En bekijk je saldo