Wonderbox - Ik hou van jou mama

Wonderbox - Ik hou van jou mama

  • Het perfecte (moederdag)cadeau!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Verras jouw moeder met een perfect (Moederdag)cadeau! Met Wonderbox - Ik hou van jou mama kan je moeder kiezen uit allerlei geweldige belevenissen. Van een rustgevend schoonheidsmoment tot een uitgebreide high tea en van een gezellig weekendje weg tot een leuke avond uit. Wat je moeder ook kiest, ze zal zeker weten een fantastische dag beleven! 

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Ik hou van jou mama te koop?

Zoek je een uniek cadeau voor je moeder? Bestel snel en gemakkelijk een Wonderbox - Ik hou van jou mama op cadeaukaart.nl. Hiermee geef je je moeder de keuze uit diverse onvergetelijke ervaringen. Bestel vóór 17.00 uur op een werkdag en je cadeau wordt dezelfde dag nog verzonden. De Wonderbox wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus je hoeft geen extra cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Wonderbox - Ik hou van jou mama te besteden?

Met de Wonderbox - Ik hou van jou mama editie heeft ze de keuze uit een uitgebreide selectie aan ervaringen, variërend van een rustgevend schoonheidsmoment tot een gezellige high tea, en van een weekendje weg tot een vertrouwde daguitstap. Deze cadeaukaart is te wisselen voor meer dan 9500 verschillende ervaringen. Ontdek het volledige aanbod op de officiële Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Ik hou van jou mama?

Ga naar de Wonderbox-website, registreer je cadeaubox en voer het cadeaubonnummer en de pincode in. Kies je gewenste belevenis door het aanbod te bekijken, selecteer en controleer beschikbaarheid. Reserveer bij de locatie en toon je e-ticket geprint of digitaal bij aankomst en geniet van je onvergetelijke belevenis!

Hoe lang is de Wonderbox - Ik hou van jou mama geldig?

De geldigheid is 3 jaar en 3 maanden vanaf de uitgiftedatum, waardoor je ruim de tijd hebt om een ​​bijzondere belevenis te kiezen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Ik hou van jou mama?

De Wonderbox cadeaukaart is beschikbaar in waardes van €10,- tot €150,-. Controleer eenvoudig je saldo door in te loggen op de officiële Wonderbox-website.