Wonderbox – Cadeaubon Wellness & Beauty

Wonderbox – Cadeaubon Wellness & Beauty

  • Hét cadeau voor ultieme ontspanning en rust!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met Cadeaubon Wellness & Beauty van Wonderbox geef je een heerlijk relaxt wellnessdagje cadeau! De ontvanger heeft de keuze uit talloze verschillende wellness ervaringen in Nederland, België en Frankrijk. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld gaan genieten van een rustgevende beautybehandeling, een dagje sauna of een luxe overnachting in een wellnessresort. Bestel 'm nu!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty te koop?

Geniet van een ontspannende beautybehandeling of een luxe overnachting in een wellnesshotel met de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty. Bestel eenvoudig op cadeaukaart.nl. Bestel vóór 17.00 uur op een werkdag en je bestelling word dezelfde dag verzonden. De cadeaubox wordt standaard geleverd in een originele verpakking, waardoor je meteen een compleet cadeau hebt!

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty te besteden?

Met de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty kies je uit diverse ontspannende belevenissen voor één of meer personen. Verwen jezelf met een dagje sauna, een heerlijke massage, een verzorgende beautybehandeling, of een relaxte overnachting in een luxe wellnesshotel. Ontdek het uitgebreide aanbod en de verschillende locaties op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty?

Registreer je cadeaubox op de Wonderbox-website onder 'Ik heb een wonderbox' door je unieke code in te voeren. Selecteer daarna een van de 1.000+ wellness- en beautysalons in Europa, ontvang een e-ticket met alle details na boeking, reserveer telefonisch of online, en laat bij aankomst je e-ticket zien, geprint of digitaal.

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty geldig?

De Wonderbox - Wellness & Beauty cadeaubon blijft geldig gedurende 3 jaar en 3 maanden na aankoop. Hiermee heb je voldoende tijd om een ontspannende behandeling te boeken bij een van de 1,000+ aangesloten salons in Europa.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty?

Bekijk moeiteloos je saldo op de officiële Wonderbox-website. Ga naar 'Ik heb een Wonderbox', voer je unieke code en pincode in, en bekijk je saldo.