Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice

Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice

  • Dineren, overnachten, ontspannen, leuke uitjes en meer!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De Cadeaubon Ultimate Choice van Wonderbox is een cadeau met ongekend veel mogelijkheden! De ontvanger kiest zelf waar hij of zij deze cadeaukaart voor inwisselt. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit een heerlijk driegangendiner, een dagje naar de sauna of een droomovernachting op een locatie naar keuze. Bestel 'm nu en verras iemand met dit veelzijdige geschenk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice te koop?

Creëer samen onvergetelijke herinneringen met de Wonderbox - Ultimate Choice! Deze cadeaubox kun je bestellen op cadeaukaart.nl. Plaats je bestelling voor 17.00 uur op een werkdag en deze word dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast word de Wonderbox in een luxe cadeaubox geleverd, dus extra cadeauverpakking is niet nodig.

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice te besteden?

De Wonderbox - Ultimate Choice is het ideale geschenk voor avontuurlijke mensen die graag nieuwe ervaringen opdoen. Deze bon biedt een onbeperkte selectie aan belevenissen, variërend van culinaire diners en spannende escape rooms tot ontspannende weekendjes weg. Ontdek het uitgebreide aanbod op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice?

Om de Wonderbox - Ultimate Choice in te wisselen, doorloop je de volgende stappen:

  1. Registreer je Wonderbox op de Wonderbox-website door de ontvangen vouchercode in te voeren. Na registratie kun je de Wonderbox gebruiken om een belevenis te boeken.
  2. Kies een belevenis uit het uitgebreide aanbod op de Wonderbox-website, waar je kunt filteren op locatie, type belevenis, en prijsklasse. Selecteer de gewenste belevenis.
  3. Ontvang een e-ticket per e-mail nadat je een belevenis hebt gekozen. Dit e-ticket bevat alle benodigde informatie voor het reserveren van de belevenis.
  4. Maak een reservering bij de locatie van de gekozen belevenis. Houd er rekening mee dat reserveringen vaak vereist zijn, vooral tijdens het weekend en vakanties.
  5. Toon je e-ticket bij aankomst op de dag van de belevenis om de geboekte ervaring te ontvangen.

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice geldig?

De Wonderbox - Ultimate Choice schenkt een onvergetelijke ervaring. Met een geldigheid van 3 jaar en 3 maanden heb je ruimschoots de tijd om je favoriete belevenis te plannen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice?

De Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice heeft een vaste waarde van €75,00 euro. Benieuwd of er nog tegoed op staat? Bekijk je saldo gemakkelijk op de Wonderbox website.