Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren

Uitgebreid dineren

  • Uitgebreid dineren bij meer dan 3250 aangesloten restaurants!

  • Altijd een restaurant in de buurt

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 32 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Iedereen houdt van uit eten gaan. Lekker achterover leunen terwijl je op je wenken wordt bedient, en heerlijk bijpraat met je tafelgenoot. Een keertje niet zelf hoeven koken kan een zeer welkome afwisseling zijn in ons vaak drukke bestaan. Wil je iemand zo’n heerlijke ervaring cadeau doen? Kies dan voor de Uitgebreid dineren cadeaukaart! Hiermee kan de ontvanger namelijk zelf een restaurant bij hem of haar in de buurt uitkiezen om te genieten van een heerlijk diner! Met dit cadeau zit je dus altijd goed!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Uitgebreid dineren?

De 'Uitgebreid dineren' cadeaukaart maakt deel uit van de Diner Cadeau collectie. Met deze kaart geef je de ontvanger de gelegenheid om te genieten van een uitgebreid diner. Naast de 'Uitgebreid dineren' kaart biedt Diner Cadeau ook andere thema's aan, zoals: 'Heerlijke High Tea' of 'Dineren bij sterrenzaken'.

Waar kan ik Uitgebreid dineren besteden?

De 'Uitgebreid Dineren' Cadeaubon is perfect voor culinaire liefhebbers die graag genieten van een uitgebreide maaltijd. Deze bon kan worden besteed bij een van de 3.250+ restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau. Ontdek alle restaurants waar je uitgebreid kunt tafelen op de Diner Cadeau website.

Hoe werkt Uitgebreid dineren?

Met deze unieke cadeaukaart kun je volop genieten van een uitgebreid diner bij diverse deelnemende restaurants. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijke boodschap toe om de kaart extra speciaal te maken. Dit is het ideale geschenk voor diegenen die houden van uitgebreid tafelen, of je nu iemand wilt verrassen of je dankbaarheid wilt tonen voor een speciaal moment!

Hoe lang is Uitgebreid dineren geldig?

'Uitgebreid dineren' gaat niet alleen over het proeven van diverse culinaire hoogstandjes; het biedt ook gemak: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig. Het is het perfecte cadeau voor fijnproevers die graag een avond lang willen tafelen en genieten.

Waar kan ik het saldo van Uitgebreid dineren checken?

Op de Diner Cadeau website kun je met de saldo checker direct controleren hoeveel tegoed je nog hebt voor een uitgebreid diner. Op die manier kun je eenvoudig bepalen hoe rijkelijk je de volgende culinaire avond kunt invullen!

Uitgebreid dineren

Wil je een geschenk geven aan iemand om nooit meer te vergeten? Kies dan voor een dinerbon! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan. Het kan zo heerlijk zijn om buiten de deur te eten af en toe. Even lekker een avondje niet zelf koken en je de heerlijkste gerechten laten voorschotelen terwijl je geniet van een lekker biertje of een goed glas wijn: Is er iets fijner dan dat? Gelukkig kun je nu iemand deze ervaring cadeau doen! En dat kan nu ook nog eens heel simpel, met de Uitgebreid diner cadeaukaart!  Hiermee geef je iemand anders namelijk de mogelijkheid cadeau om een restaurant uit te kiezen en een geschikt moment om te genieten van een heerlijk  verzorgd diner. Zeker weten dus dat jouw geschenk in de smaak zal vallen bij vrijwel iedereen!

Je kunt de Uitgebreid dineren cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog op dezelfde dag versturen! Dan heb je dus super snel een top geschenk in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen. Omdat een dinerbon zo veelzijdig is, met een keuze uit meer dan 3250 verschillende restaurants verspreid door heel Nederland, kunnen we met enige zekerheid stellen dat deze cadeaubon geschikt is voor vrijwel iedereen, voor elke situatie. Of het nu gaat om een verjaardag van een familielid, vriend, vriendin of zelfs je geliefde: de Uitgebreid Dineren cadeaubon is eigenlijk altijd een leuk geschenk om te krijgen en te geven!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties