NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart

NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart

  • Keuze uit 3250+ restaurants met lunchkaart!

  • Genieten van een heerlijke lunch

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Wie houdt er niet van een uitgebreide lunch? Precies! De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart is hét ideale cadeau voor iedereen die een middag wil genieten van een heerlijke, uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger lunchen in meer dan 3250 restaurants gevestigd door heel Nederland. Het bestellen van een NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Waar is de NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17:00? Dan versturen we jouw cadeaukaart vandaag nog!

Waar is de NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart te besteden?

De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart is te besteden bij talloze restaurants door heel Nederland. Precies weten waar? Bekijk de aangesloten locaties bij jou in de buurt

Hoe werkt De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart?

Je wisselt NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart in bij één van de aangesloten restaurants. Je hoeft de cadeaukaart alleen maar te overhandigen tijdens het betalen. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat mag in delen worden besteed. 

Hoe lang is De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart geldig?

De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van NR1 Cadeau.

Moet ik NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart activeren?

Als je een NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De giftcard is direct te gebruiken. 

NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart: dé lunchbon

Een luxe ciabatta met carpaccio, een huisgemaakte soep of frisse zalmsalade. Dat klinkt goed, nietwaar? Je geniet van de lekkerste lunchgerechten met NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart. Dé lunchbon, te besteden in meer dan 3250 (lunch) restaurants in Nederland. Door de ruime bestedingsmogelijkheden zit er altijd wel een leuke spot in de buurt waar je deze cadeaukaart kunt inwisselen. Deze smakelijke giftcard staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Leuk voor iedereen en bij elke gelegenheid, maar bijvoorbeeld extra leuk ter viering van een verjaardag of moeder- of vaderdag!

NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart kopen

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Dus of je de ontvanger nou een kleine bijdrage wil geven of een cadeaukaart goed voor een uitgebreide lunch, het kan allemaal! Bovendien heb je de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. Nog specialer maken? Voeg ook een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld? Dan sturen we de cadeaukaart dezelfde dag nog op. Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart ook op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Werknemers, collega’s of zakenrelaties trakteren op een lekkere lunch? Dit valt altijd wel in de smaak! Met de NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart geef je werknemers in plaats van iets tastbaars, een onvergetelijke ervaring. De NR1 Uitgebreid Lunchen Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze giftcard gemakkelijk bij ons op factuur.