Sports Gift Card
Sports Gift Card
Cadeaupakketten

Sports Gift Card

  • Het meest veelzijdige cadeau voor de sportliefhebber!

  • Te besteden bij o.a. OneFit, Adidas en Perry Sport.

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-.

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Sports Gift Card is hét perfecte cadeau voor sportliefhebbers en fans van een actieve levensstijl. Of het nu gaat om de nieuwste sportgadgets of een focus op gezondheid, deze cadeaukaart biedt het allemaal. Kies uit tal van (online) winkels of spannende sportactiviteiten. De gelukkige ontvanger bepaalt zelf waar hij de kaart aan uitgeeft, of het nu gaat om een trendy yogalegging, hardloopschoenen, een gym workout of een avontuurlijk dagje karten, skieën of surfen! Enkele van de deelnemende merken zijn OneFit, Adidas, Perry Sport, Asics, Tennisdirect, DAKA, Vrijbuiter, SnowWorld, Run2Day en Vitaminstore.

De Sports Gift Card is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in de winkel te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Sports Gift Card te koop?

Betsel de Sports Gift Card gemakkelijk op cadeaukaart.nl Je kunt eenvoudig het bedrag kiezen, variërend van €10 tot €150. Maak het cadeau extra speciaal door een leuke verpakking en een boodschap persoonlijke toe te voegen. En als je vóór 17.00 uur op een werkdag bestelt, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de Sports Gift Card te besteden?

Met de Sports Gift Card kun je terecht bij een enorm scala aan sportwinkels, online shops en sportieve activiteiten! Denk aan namen zoals Adidas, Perry Sport, Sport 2000, SnowWorld en nog veel meer! Ontdek hier alle deelnemende partijen.

Hoe werkt de Sports Gift Card?

Verzilver je Sports Gift Card online of in de winkel. In de winkel laat je tijdens het afrekenen bij de kassa je kaart scannen. Online maak je tijdens het afrekenen gebruik van de cadeaukaart, vul je kaartnummer + pincode in. En het bedrag wordt automatisch berekent. 

En eventueel resterend bedrag kan op een andere manier worden betaald.

Hoe lang is de Sports Gift Card geldig?

Na uitgifte blijft de Sports Gift Card twee jaar geldig.

Welk saldo staat er op mijn Sports Gift Card?

Je kunt eenvoudig en snel het saldo van je Sports Gift Card bekijken op sport-giftcard.com, onder het kopje 'Check je saldo'.