adidas cadeaukaart

adidas cadeaukaart

  • Te besteden aan de gehele collectie van adidas

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de digitale adidas cadeaukaart maak je elke sport- en modeliefhebber blij! De ontvanger heeft keus uit de gehele collectie van adidas en kan shoppen in de webshop van adidas of in deelnemende winkels in Nederland. De collectie bestaat uit de meest comfortabele sportkleding en de meest fashionable streetwear, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Alle artikelen zijn ontworpen met innovatieve technologieën voor topprestaties op sportgebied. Bestel nu de digitale adidas cadeaubon!

De adidas cadeaukaart blijft geldig tot 3 jaar na de uitgifte en kan worden gebruikt bij deelnemende adidas-winkels (bekijk een overzicht op de adidas-website) in Nederland en op adidas.nl.

Veelgestelde vragen

Waar is de adidas cadeaubon te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je eenvoudig jouw digitale adidas cadeaubon. Je kunt zelf de waarde bepalen tussen €10 en €150. Deze cadeaubon is digitaal, wat betekent dat wanneer je hem bestelt, je deze binnen een uur in je mailbox kunt vinden!

Waar is de adidas cadeaubon te besteden?

Je kunt de adidas cadeaubon besteden in de webshop van adidas, de app en officiële adidas-winkels. Met deze cadeaubon heb je de vrijheid om te genieten van alle artikelen die adidas aanbiedt!

Hoe werkt de adidas cadeaubon?

De adidas cadeaubon is een digitale cadeaubon, wat inhoudt dat deze als een pdf-bestand wordt verzonden naar jouw eigen e-mailadres of dat van de ontvanger. Op deze manier kun je hem gemakkelijk bewaren of, indien gewenst, toch afdrukken.

Hoe lang is de adidas cadeaubon geldig?

Je hebt ruim de tijd om je perfecte adidas-artikel te vinden en aan te schaffen, aangezien de cadeaubon tot 3 jaar na uitgifte geldig is.

Welk saldo staat er op mijn adidas cadeaubon?

Om het saldo van je adidas cadeaubon te controleren, ga je naar adidas.nl en klik je op 'Controleer je saldo'. Misschien kun je nog dat ene paar sneakers aanschaffen!