SexyCheque

SexyCheque

  • Te besteden in de webshop van SoSexy.nl

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

SexyCheque is een zeer verrassende cadeaubon op gebied van romantiek! Met deze originele, spannende en een tikkeltje ondeugende giftcard kan je het hart van je partner zeker sneller doen laten kloppen. SexyCheque kan besteed worden aan o.a. een romantisch diner, een weekendje weg met wellness faciliteiten, een bos bloemen, mooie lingerie en spannende speeltjes. Verras nu je geliefde met dit romantische en veelzijdige cadeau! Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog!

De SexyCheque is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden in de webshop van SoSexy.nl. 

SexyCheque

Deze veelzijdige giftcard is perfect als je op zoek bent naar een origineel, spannend of ondeugend cadeau om je geliefde of een ander stel mee te verrassen. SexyCheque kan besteed worden aan een romantisch diner, een weekendje weg met Wellness faciliteiten, een mooie bos bloemen, sexy lingerie maar ook aan spannende speeltjes. Wil je de liefde, de romantiek en alles wat daar bij komt kijken laten opbloeien? Geef dan de SexyCheque cadeau!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog! De SexyCheque is na aankoop 2 jaar geldig