NR1 Workshop Cadeau

NR1 Workshop Cadeau

  • Ontwikkel jezelf bij een creatieve workshop

  • Schilderen, beeldhouwen, fotografie en meer

  • 100+ workshops

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Eindelijk leren beeldhouwen of fotograferen? Of lekker creatief bezig zijn met schilderen? Geef het cadeau met ‘Workshop Cadeau’ van NR1Cadeau. Voor iedereen het perfecte cadeau, want iedereen kan zelf een leuke workshop kiezen. En met meer dan 100 workshops zit er voor iedereen wat tussen. Nieuwe ervaringen cadeau doen? Geef ‘Workshop Cadeau’!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1Cadeau kunt u de deur openen naar unieke belevenissen. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijk dagje uit, een heerlijk moment van ontspanning in de sauna, of een leerzame workshop; met NR1Cadeau is het allemaal binnen handbereik.

Wat houdt NR1 Workshop Cadeau in?

Voor wie graag nieuwe vaardigheden en kennis opdoet, is 'Workshop Cadeau' het perfecte geschenk. Of het nu gaat om schilderen, koken, fotografie of handwerk; er zijn workshops in allerlei disciplines en voor elk interessegebied. Met 'Workshop Cadeau' krijgt u toegang tot talloze workshops verspreid over het hele land, waardoor leren en ontdekken binnen handbereik zijn.

Waar kan ik NR1 Workshop Cadeau besteden?

De locatie van de workshop wordt door de ontvanger zelf gekozen. Met opties variërend van schilderen tot koken, en van fotografie tot handwerk, bij tal van aanbieders, is er voor iedereen een passende workshop beschikbaar. Raadpleeg de website van NR1Cadeau voor een lijst van beschikbare workshops.

Hoe lang is NR1 Workshop Cadeau geldig?

Na aankoop blijft de 'NR1 Workshop Cadeau' 2 jaar geldig, waardoor leergierigen de vrijheid hebben om het perfecte moment te kiezen voor een workshop uit het uitgebreide aanbod van hoogwaardige aanbieders in het assortiment.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Workshop Cadeau?

Benieuwd hoeveel boeiende workshops u nog kunt volgen met uw 'NR1 Workshop Cadeau'? Bezoek de NR1Cadeau website en gebruik de saldo checker om uw overgebleven tegoed voor inspirerende workshopervaringen te controleren.

NR1 Workshop Cadeau

Ben je op zoek naar een geschenk dat net even anders is? Al gedacht aan leuke workshop? Met een workshop geef je namelijk iemand een onvergetelijke ervaring cadeau, in de vorm van een workshop. Iedereen weet dat het altijd leuk is om nieuwe dingen te leren in het leven. Het zorgt voor een open geest, en nieuwe ervaringen. Met de NR1 Workshop Cadeaukaart kun je nu iemand deze ervaring cadeau geven. Zeker weten dat je hier iemand écht blij mee gaat maken! Of het nu gaat om een workshop schilderen of bijvoorbeeld beeldhouwen of fotograferen: Alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Workshop Cadeaukaart! Je kunt de NR1 Workshop Cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem al dezelfde dag naar je opsturen. Dan heb je dus mega snel een top cadeau in huis!

 

Met een keuze uit meer dan 100 verschillende workshops durven we met zekerheid te stellen dat er voor iedereen wel een leuke workshop tussen zit! Een workshop is bovendien de perfecte manier om nieuwe talenten in jezelf aan te boren, en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Altijd al een keer willen leren schilderen? Dan is dit het moment! De NR1 Workshop Cadeaukaart is de leukste cadeaukaart om te krijgen en te geven! Als je nog twijfelt over een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een familielid of een collega is de NR1 Workshop Cadeau de perfecte oplossing! Hiermee geef je iemand echt een onvergetelijke ervaring cadeau!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop