workshop

NR1 Workshop Cadeau

  • Ontwikkel jezelf bij een creatieve workshop

  • Schilderen, beeldhouwen, fotografie en meer

  • 100+ workshops

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Eindelijk leren beeldhouwen of fotograferen? Of lekker creatief bezig zijn met schilderen? Geef het cadeau met ‘Workshop Cadeau’ van Nr1Cadeau. Voor iedereen het perfecte cadeau, want iedereen kan zelf een leuke workshop kiezen. En met meer dan 100 workshops zit er voor iedereen wat tussen. Nieuwe ervaringen cadeau doen? Geef ‘Workshop Cadeau’!

NR1 Workshop Cadeau

Bent u op zoek naar een geschenk dat net even anders is? Al gedacht aan leuke workshop? Met een workshop geeft u namelijk iemand een onvergetelijke ervaring cadeau, in de vorm van een workshop. Iedereen weet dat het altijd leuk is om nieuwe dingen te leren in het leven. Het zorgt voor een open geest, en nieuwe ervaringen. Met de Nr1 Workshop Cadeaukaart kunt u nu iemand deze ervaring cadeau geven. Zeker weten dat u hier iemand écht blij mee gaat maken! Of het nu gaat om een workshop schilderen of bijvoorbeeld beeldhouwen of fotograferen: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Nr1 Workshop Cadeaukaart! U kunt de Nr1 Workshop Cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als u dat bovendien doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem al dezelfde dag naar u opsturen. Dan heeft u dus mega snel een top cadeau in huis!

 

Met een keuze uit meer dan 100 verschillende workshops durven we met zekerheid te stellen dat er voor iedereen wel een leuke workshop tussen zit! Een workshop is bovendien de perfecte manier om nieuwe talenten in jezelf aan te boren, en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Altijd al een keer willen leren schilderen? Dan is dit het moment! De Nr1 Workshop Cadeaukaart is de leukste cadeaukaart om te krijgen en te geven! Als u nog twijfelt over een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een familielid of een collega is de Nr1 Workshop Cadeau de perfecte oplossing! Hiermee geeft u iemand echt een onvergetelijke ervaring cadeau!

 

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop