NR1 Romantisch Dineren

NR1 Romantisch Dineren

  • Keuze uit 2200+ locaties

  • Genieten van een romantische diner voor twee

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Je geliefde of een ander koppel een romantische avond cadeau geven? Kies voor een cadeau waarmee je de ontvanger kan laten genieten van heerlijke gerechten en goede dranken. Dit cadeau is bij meer dan 3250 restaurants te besteden waardoor er altijd wel iets in de buurt is voor een romantieke avond. Zie je deze avond al helemaal voor zich of wil je iemand deze fantastische avond cadeau doen? Bestel deze dan nu bij Cadeaukaart.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Zoekt u naar een geschenk dat blijvende herinneringen creëert? Bij NR1Cadeau vindt u precies wat u nodig heeft. Of het nu gaat om een dag vol avontuur, een rustgevend saunabezoek, of een boeiend boek voor een ontspannen avond thuis, de cadeauboxen van NR1 bieden onvergetelijke ervaringen.

Wat houdt NR1 Romantisch dineren in?

Bent je op zoek naar het ideale geschenk vol liefde en genot? Met NR1 Romantisch Dineren bezorgt je jouw geliefde of vrienden een betoverende avond. Laat de ontvanger wegdromen bij heerlijke gerechten in een van de ruim 3.250 deelnemende restaurants verspreid over heel Nederland.

Waar kan ik NR1 Romantisch dineren besteden?

Met het 'Romantisch Dineren' cadeau van NR1Cadeau kan de ontvanger bij maar liefst 3.250 aangesloten restaurants heerlijk genieten van een romantische maaltijd. Op de website van NR1Cadeau vind je een overzicht van alle deelnemende restaurants.

Hoe lang is NR1 Romantisch dineren geldig?

De 'NR1 Romantisch dineren' cadeaukaart blijft twee jaar geldig na aankoop, zodat geliefden alle tijd hebben om het perfecte moment te vinden voor een intiem diner bij verschillende romantische restaurants. Het wordt een avond om te koesteren en te herinneren.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Romantisch dineren?

Wilt u weten hoeveel romantische avonden u nog tegoed heeft met uw 'NR1 Romantisch dineren' cadeaukaart? Bezoek de NR1Cadeau website en maak gebruik van de saldo checker om het resterende tegoed te ontdekken.

NR1 Romantisch Dineren

Ben je op zoek naar een ultiem romantisch cadeau voor een man, vriend, vrouw of vriendin? Al aan een intiem diner voor twee gedacht? Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Je kunt namelijk heerlijk ontspannen terwijl je zich geweldige maaltijden laat voorschotelen door het keukenpersoneel en de bediening. Bovendien is uit eten gaan ook het perfecte moment om even weer wat dichter bij elkaar te komen, en te genieten van elkaars gezelschap. Met de NR1 Romantisch dineren kun je nu deze ervaring aan iemand cadeau doen! Dat hoeft overigens natuurlijk niet je eigen geliefde te zijn! Je kunt de NR1 Romantisch dineren ook geven aan bijvoorbeeld een bevriend stel, of mensen die net getrouwd zijn.

 

Een romantisch diner, om je geliefde mee te verrassen is nooit een slecht idee, en al helemaal niet in de prachtige vorm van een cadeaukaart. Het leuke van de NR1 Romantisch dineren cadeaukaart is namelijk dat de ontvanger zelf kan bepalen waaraan de kaart wordt uitgegeven. Of er nu wordt gekozen voor een diner voor twee in je favoriete restaurant bij je in de buurt, of voor een spannend nieuw restaurant wat je samen gaat ontdekken aan de andere kant van het land: alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Romantisch dineren cadeaukaart! Je kunt de kaart gewoon makkelijk en snel bestellen hier op de website. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Zo heb je dus supersnel het meest romantische cadeau van Nederland in huis! De NR1 Romantisch dineren is misschien wel de meest romantische cadeaukaart van Nederlands, en je bestelt hem gewoon simpel en snel hier op de website van cadeaukaart.nl!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties