NR1 Tijd voor elkaar

NR1 Tijd voor elkaar

  • Te besteden bij 600.000+ accommodaties

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in een gratis luxe cadeaubox

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Geef jouw geliefde of een ander stel het perfecte cadeau met de ‘Tijd voor elkaar’ belevenis van NR1Cadeau. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf een mooi hotel uit, met keus uit meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd! Waar de voorkeur ook naar uitgaat, een hotel aan de kust, in de natuur of in een bruisende stad, er is voor ieder wat wils! Eén ding is zeker, met dit cadeau kan er optimaal genoten worden van de quality time samen!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave en is online te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

De cadeauboxen van NR1 Cadeau zijn top voor coole ervaringen. Of je nou zin hebt in een avondje sushi smullen, jezelf wilt verliezen in de magie van theater en musicals, zin hebt in een chique high tea, of gewoon een dagje weg wilt; NR1 heeft precies wat je nodig hebt.

Wat houdt NR1 Tijd voor elkaar in?

Het perfecte cadeau voor jouw geliefde of bevriende koppels die samen willen genieten is 'Tijd voor elkaar'. Je hebt de keuze uit prachtige locaties, zowel binnen als buiten onze grenzen. Of je nu de rust van de Veluwe wilt ervaren of een ontdekkingstocht door historisch Utrecht wilt maken; alles is mogelijk.

Waar kan ik NR1 Tijd voor elkaar besteden?

Met 'Tijd voor elkaar' van NR1 Cadeau is alles mogelijk. Dankzij ons wereldwijde aanbod van meer dan 600.000 accommodaties vind je gegarandeerd de perfecte optie. Ontdek de bestedingsmogelijkheden op de websites van hotelgiftcard.com of weekendjeweg.nl.

Hoe lang is de NR1 Tijd voor elkaar geldig?

Je hebt 2 jaar de tijd om na het verkrijgen van 'Tijd voor elkaar' de ideale bestemming of activiteit te kiezen. Samen kunnen jullie dan genieten van de mooiste momenten die zowel Nederland als daarbuiten te bieden hebben.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Tijd voor elkaar?

Snel weten hoeveel speciale momenten je nog kunt delen met je 'Tijd voor elkaar'? Kijk dan op de NR1Cadeau website met de saldo checker en ontdek hoeveel waardevolle ervaringen je nog te wachten staan.

Eventjes tijd voor elkaar

Het ideale cadeau voor uw partner of een stel dat graag tijd samen doorbrengt, is ‘Tijd voor elkaar’. Dit geschenk opent de deur naar de mooiste bestemmingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Of u nu wilt uitwaaien op het strand, ontspannen in een luxe hotel met dinerarrangement, fietsen door Zuid-Limburg, of een citytrip naar Amsterdam wilt maken, met ‘Tijd voor elkaar’ zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft keuze uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, beschikbaar via platforms zoals Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Bovendien is 'Tijd voor elkaar' tot twee jaar na aankoop geldig.

Houd er rekening mee dat er een wettelijke beperking is van een maximale besteding van €50,-. Dit betekent dat u online niet meer dan €50,- van uw cadeaukaart in één enkele transactie kunt gebruiken.