NR1 Theater & Musical Beleving

NR1 Theater & Musical Beleving

  • Speciaal voor de theaterliefhebber

  • Theaters, musea en monumenten

  • Te besteden bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Een ontspannen avond uit geven? De 'Theater en Musical Beleving' is het juiste cadeau. Laat de ontvanger zelf kiezen of ze tickets kopen bij een culturele belevenis voor het theater, musea of monumenten. De kaart is door heel Nederland te besteden. Geef altijd het juiste cadeau en laat de ontvanger zelf bepalen! Met dit cadeau steun je gelijk de culturele sector die Nederland rijk is. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Op zoek naar een cadeau dat echt cool is? Met de cadeauboxen van NR1Cadeau heb je unieke ervaringen in het verschiet. Of je nu zin hebt in een avondje sushi smullen, wilt genieten van een te gek theaterstuk of musical, lekker wilt relaxen met een high tea, of gewoon een dagje weg wilt; bij NR1 zit je goed voor het perfecte uitje.

Wat houdt NR1 Theater & Musical beleving in?

'Theater & Musical Beleving' van NR1Cadeau is een speciale editie van de Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Met deze kaart krijg je toegang tot de magische wereld van podiumkunsten. Laat jezelf of je dierbaren meeslepen door geweldige shows in enkele van de beste theaters en zalen van Nederland. Een avond vol drama, muziek en momenten die je niet snel zult vergeten.

Waar kan ik NR1 Theater & Musical beleving besteden?

Met deze kaart kan de ontvanger kiezen uit verschillende toptheaters en zalen in Nederland. Je kunt tickets kopen aan de kassa bij aangesloten culturele instellingen, maar ook online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek. De theaterliefhebber kan zich laten meevoeren door het beste wat de podiumkunsten te bieden hebben.

Hoe lang is NR1 Theater & Musical beleving geldig?

Na aankoop van de 'NR1 Theater & Musical Beleving' heb je 2 jaar de tijd om dé perfecte voorstelling uit te kiezen en je te laten betoveren in een van de toptheaters die ons land rijk is.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Theater & Musical beleving?

Wil je weten hoeveel theater- en musicalshows je nog kunt beleven met je 'NR1 Theater & Musical Beleving'? Check het snel op de NR1Cadeau website via de saldo checker en ontdek je resterende tegoed.