NR1 Dineren op het strand

NR1 Dineren op het strand

  • Heerlijk eten met uitzicht op zee

  • Landelijk bij 3250+ restaurants te besteden!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Golfgeruis op de achtergrond en uitzicht op de ondergaande zon is de perfecte plek om te genieten van een heerlijk diner. Met je voeten in het zand genieten van een echte mosselpan of een vers gevangen vis? Het kan bij één van de aangesloten strandpaviljoenen die Nederland rijk is. Kies voor ‘Dineren op het strand’ en laat de ontvanger genieten van een heerlijk diner aan de unieke Hollandse kust.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

NR1Cadeau is dé bestemming voor unieke cadeauboxen die de ontvanger een bijzondere ervaring bieden. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijk dagje uit of een meeslepend boek voor een ontspannen avond thuis, NR1Cadeau heeft een uitgebreide selectie van themaboxen om uit te kiezen.

Wat houdt NR1 Dineren op het strand in?

Ken je iemand die graag dineert met een prachtig uitzicht op zee en het rustgevende geluid van golven op de achtergrond? Dan is 'NR1 Dineren op het Strand' precies wat u zoekt. Met dit geschenk kan de ontvanger een tafel reserveren bij een van de vele strandrestaurants in Nederland. Het biedt een unieke eetervaring met het beste van wat onze kust te bieden heeft!

Waar kan ik NR1 Dineren op het strand besteden?

De ontvanger van dit cadeau kan zijn of haar kaart besteden bij meer dan 3.250 strandrestaurants verspreid over Nederland. Op de website van NR1Cadeau is een overzicht te vinden van alle aangesloten restaurants.

Hoe lang is NR1 Dineren op het strand geldig?

De cadeaukaart voor 'NR1 Dineren op het strand' blijft geldig tot twee jaar na aankoopdatum. Dit geeft de ontvanger voldoende tijd en flexibiliteit om het ideale moment te kiezen voor een heerlijk diner met een prachtig uitzicht op de Nederlandse kustlijn.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Dineren op het strand?

Benieuwd naar het resterende saldo op jouw NR1 Dineren op het strand ? Bezoek de website van NR1Cadeau en maak gebruik van de saldo checker.

NR1 Dineren op het strand

Wil je iemand een cadeau doen om even echt van te kunnen genieten? Kies dan voor de NR1 Dineren op het Strand cadeaubon! Hiermee geef je iemand namelijk de mogelijkheid om er even heerlijk tussenuit te gaan. Wat is er heerlijker dan even een dagje uit te waaien op het strand? De wind in je haren, de met een blik op oneindig gericht op de zee. Uren kun je wandelen langs de prachtige brede kustlijn van Nederland, of door het mooie duingebied bijvoorbeeld. En wat is er nu heerlijker dan na zo’n lange strandwandeling even lekker eten bij een restaurant aan het strand? Je kunt heerlijk ultiem ontspannen na zo’n lange dag buiten. Je kunt soms heerlijke uitrusten bij een openhaard, en genieten van het prachtige uitzicht op het omringende strand.

 

Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van veel mensen, en dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk het is om even lekker te ontspannen en een keer niet zelf te hoeven koken. Je laat je de heerlijkste gerechten voorschotelen terwijl je lekker achterover kunt leunen en het een na het andere heerlijk gerecht laat serveren. Je geniet van lekker eten, mooie wijnen, een biertje en je tafelgenoot natuurlijk! Met de NR1 Dineren op het Strand geef je nu iemand deze geweldige strand ervaring cadeau! Zeker weten dat je geschenk in de smaak zal vallen! Of het nu gaat om de verjaardag van een vriend of vriendin, of bijvoorbeeld om een geschenk voor een bevriend stel, die wel wat ontspanning en tijd voor elkaar kunnen gebruiken: De NR1 Dineren op het Strand is altijd een leuk cadeau voor iedereen en voor elk moment! Je kunt de NR1 Dineren op het Strand bovendien eenvoudig bestellen hier op de website. Als je dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen!  

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties