NR1 Dineren op het strand

NR1 Dineren op het strand

  • Lekker eten met een prachtig uitzicht

  • Landelijk bij meer dan 2500 restaurants te besteden

  • Waarvan 80+ strandrestaurants

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Golfgeruis op de achtergrond en uitzicht op de ondergaande zon is de perfecte plek om te genieten van een heerlijk diner. Met je voeten in het zand genieten van een echte mosselpan of een vers gevangen vis? Het kan bij 1 van de 80 strandpaviljoenen die Nederland rijk is. Kies voor ‘Dineren op het strand’ en laat de ontvanger genieten van een heerlijk diner aan de unieke Hollandse kust.

Anderen bestelden ook

NR1 Dineren op het strand

Wilt u iemand een cadeau doen om even echt van te kunnen genieten? Kies dan voor de NR1 Dineren op het Strand cadeaubon! Hiermee geeft u iemand namelijk de mogelijkheid om er even heerlijk tussenuit te gaan. Wat is er heerlijker dan even een dagje uit te waaien op het strand? De wind in uw haren, de met een blik op oneindig gericht op de zee. Uren kunt u wandelen langs de prachtige brede kustlijn van Nederland, of door het mooie duingebied bijvoorbeeld. En wat is er nu heerlijker dan na zo’n lange strandwandeling even lekker eten bij een restaurant aan het strand? U kunt heerlijk ultiem ontspannen na zo’n lange dag buiten. U kunt soms heerlijke uitrusten bij een openhaard, en genieten van het prachtige uitzicht op het omringende strand.

 

Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van veel mensen, en dat is ook niet zo gek als u bedenkt hoe heerlijk het is om even lekker te ontspannen en een keer niet zelf te hoeven koken. U laat zich de heerlijkste gerechten voorschotelen terwijl u lekker achterover kunt leunen en het een na het andere heerlijk gerecht laat serveren. U geniet van lekker eten, mooie wijnen, een biertje en uw tafelgenoot natuurlijk! Met de Nr1 Dineren op het Strand geeft u nu iemand deze geweldige strand ervaring cadeau! Zeker weten dat uw geschenk in de smaak zal vallen! Of het nu gaat om de verjaardag van een vriend of vriendin, of bijvoorbeeld om een geschenk voor een bevriend stel, die wel wat ontspanning en tijd voor elkaar kunnen gebruiken: De Nr1 Dineren op het Strand is altijd een leuk cadeau voor iedereen en voor elk moment! U kunt de Nr1 Dineren op het Strand bovendien eenvoudig bestellen hier op de website. Als u dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen!  

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties