Nederlandse Boekenbon

Nederlandse Boekenbon

  • Te besteden bij meer dan 1500 locaties (boekwinkels én webshops)

  • Hiermee bestel je fysieke boeken, maar ook e-books en luisterboeken

  • Altijd leuk en handig om te ontvangen

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Op zoek naar een tof cadeau voor die ene boekenwurm? Dan bestel je natuurlijk de Nederlandse Boekenbon. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger de leukste boeken kopen of bestellen bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops. Je bestelt deze giftcard gemakkelijk en snel in onze webshop. Extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Bovendien maak je de cadeaukaart nog specialer door een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte in fysieke boekenwinkels én online. 
De Nederlandse Boekenbon is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen) en het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in je bestelling. 

Nederlandse Boekenbon: het ultieme leescadeau

De Nederlandse Boekenbon is het ultieme leescadeau. Ken je iemand die dolgraag leest? Of wil je iemand graag verrassen met een leuk én nuttig cadeau? Dan is deze cadeaukaart een ideale keuze. Met deze giftcard kun je de nieuwste boeken bestellen. Van een goede biografie tot literaire thrillers of historische romans. Bovendien is de Nederlandse Boekenbon ook te besteden aan e-books en luisterboeken! Perfect voor de boekenliefhebber die veel onderweg is. 

Nederlandse Boekenbon bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bestel de Nederlandse Boekenbon heel gemakkelijk in onze webshop. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Vervolgens kies je een leuke verpakking uit, voeg je optioneel een persoonlijke boodschap toe en afrekenen maar! Voor 17:00 besteld? De cadeaukaart gaat dezelfde dag nog de deur uit.  

Waarom cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Nederlandse Boekenbon op factuur bestellen
✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies optioneel een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Nederlandse Boekenbonnen zakelijk bestellen doe je ook heel gemakkelijk bij cadeaukaart.nl. Wil je jouw collega’s, werknemers en zakenrelaties verblijden met nieuwe kennis, maar weet je niet welk boek je ze cadeau moet doen? Geef ze dan deze iconische cadeaubon en laat ze zelf een keuze maken uit talloze boeken, e-books of luisterboeken. Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur. Vanaf 250,- euro is verzending gratis.