Klus Cadeau

Klus Cadeau

  • Voor alle huis- en tuinprojecten

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Hun eigen huis verbouwen, klussen bij de buren, de badkamer of keuken een grondige opknapbeurt geven: sommige handige mensen kunnen álles zelf. Speciaal voor deze mensen hebben wij Klus Cadeau, een cadeaubon voor de echte doe-het-zelver. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij bouwmarkten als Gamma, Hornbach en Praxis, maar ook bijvoorbeeld bij technische speciaalzaken als De Verfzaak, Klushulp, KlusWijs, De Isolatieshop, Elektramat en LEDdirect. Kortom: met deze handige cadeaubon kopen doe-het-zelvers alles – van gereedschap tot materiaal – om hun klus te klaren! Zelf twee linkerhanden en wil je iemand bedanken die in jouw huis heeft geholpen met schilderen, behangen of timmeren? Dan is Klus Cadeau het beste idee voor hem of haar! Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten bedrijven.

Klus Cadeau

Zoek je een geschenk voor een echte klusser? Voor zo iemand die geen genoeg kan krijgen van boren, zagen en schilderen? Zoek dan niet verder en bestel vandaag nog de Klus Cadeau Cadeaukaart, want met de Klus Cadeau Cadeaukaart sla je nooit de plank mis! Hiermee kan de gelukkige ontvanger namelijk terecht bij diverse bouwmarkten en doe het zelf zaken, verspreid door heel Nederland! Of er nu wordt gekozen voor een nieuwe boormachine, spijkers of juist grote bouwmaterialen zoals vloerdelen of gipsplaten: Niks is te gek met de Klus Cadeau Cadeaukaart! Wist je dat je bij bouwmarkten vaak naast klusspullen ook leuke design en woonartikelen kunt vinden? Bij de Karwei bijvoorbeeld, vind je verschillende woonaccessoires, van kaarsen tot gordijnen. De Klus Cadeau Cadeaukaart is dus een geschenk waarmee de gelukkige ontvanger nog elke kant op kan!

De Klus Cadeau Cadeaukaart is natuurlijk ook een ontzettend leuk cadeau voor mensen die een ander huis gaan betrekken. Op zo’n moment komt er vaak veel op je af en heb je veel nieuwe spullen nodig. Als de nieuwe woning bovendien een kluswoning betreft komt de Klus Cadeau Cadeaukaart natuurlijk helemaal van pas! Jij kunt de waarde van kaart zelf bepalen, tussen de 10 en 150 euro. Bestel dus vandaag nog dit geweldige klus geschenk, hier op de website van Cadeaukaart.nl. Als je slim bent doe je dat bovendien nog voor 17.00, want dan versturen wij hem nog dezelfde dag! Zo heb je dus mega snel een geweldig cadeau in huis! De Klus Cadeau Cadeaukaart is de leukste cadeaukaart voor iedere klusser! 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties