Horses & Gifts Giftcard
Horses & Gifts Giftcard
Cadeaupakketten

Horses & Gifts Giftcard

  • Te besteden bij vele ruitersportzaken en webshops.

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Je kent ze vast wel, van die jongens en meiden die altijd op de manege te vinden zijn. Die in de stal opgroeien tussen de paarden en pony’s, ze liefdevol verzorgen en het liefst dagelijks een stuk gaan rijden. Een eigen paard is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er genoeg manegepaarden die naar hartenlust geborsteld, gevoerd en bereden kunnen worden. Speciaal voor die grote paardenliefhebbers met een leasepaard, verzorgpony, of eigen paard is er de Horses & Gifts Giftcard. Een ideale cadeaubon om te besteden in tal van paardenwinkels voor o.a. paardendekens, -borstels, halsters, paardenvoeding en rijkleding!

Deze giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden op alle aangesloten webshops.

Veelgestelde vragen

Waar is de Horses & Gifts Cadeaubon te koop?

Haal nu de Horses & Gifts Cadeaubon binnen via cadeaukaart.nl! Kies een bedrag tussen €10 en €150 naar jouw voorkeur en voeg een persoonlijke touch toe met een passende verpakking en een bericht.

Bestel voor 17:00 uur en ontvang nog dezelfde dag verzending!

De Horses & Gifts Cadeaubon is nu ook digitaal te bestellen. Zo ontvang je de digitale voucher binnen een uur al in je mailbox!

Waar is de Horses & Gifts Cadeaubon te besteden?

De Horses & Gifts Cadeaubon geeft je toegang tot alle aangesloten webshops en fysieke winkels. Ontdek een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van paardendekens en borstels tot voeding en meer!

Hoe lang is de Horses & Gifts Cadeaubon geldig?

Deze giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden op alle aangesloten webshops.

Welk saldo staat er op mijn Horses & Gifts Cadeaubon?

Bij Horses & Gifts' website heb je toegang tot de saldochecker. Hiermee kun je gemakkelijk controleren hoeveel je nog kunt besteden voor jouw (verzorg)paard!

Horses & Gifts Giftcard

Ken je iemand die elke vrije minuut naar de manege gaat om de leasepony, het verzorgpaard of eigen paard van stal te halen? Dan is deze Horses & Gifts Giftcard de beste cadeaukaart die je maar kunt geven. De cadeaukaart is te besteden bij verschillende winkels voor bijvoorbeeld nieuwe paardrijlaarzen of paardrijkleding voor de berijder of een nieuw zadeldek, halster, hoofdstel of paardendeken voor het paard. Ook kan de cadeaukaart worden ingewisseld voor heel veel verzorgingsartikelen, waaronder grooming blocks en paardensnoepjes. Zoek je een cadeau voor een paardenliefhebber? Kies dan voor de Horses & Gifts Cadeaukaart!

De Horses & Gifts Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.