Heerlijke High Tea
Heerlijke High Tea
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Heerlijke High Tea

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants mits zij een high tea aanbieden!

  • Cakejes, gebakjes, thee, koffie en andere lekkernijen!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Een high tea is natuurlijk de perfecte gelegenheid om gezellig af te spreken met vrienden of familie. Onder het genot van heerlijke verse thee of koffie, geniet je van lekker kleine gebakjes of kleine broodjes. Wil je iemand verrassen met een high tea maar heb je geen idee wanneer hij of beschikbaar is? Bestel dan de Heerlijke High Tea bon van Diner Cadeau! Daarmee kan hij of zij namelijk zelf een moment of locatie uitkiezen, en geef je dus altijd het perfecte, gezellige cadeau!

De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten restaurants die een ook een high tea aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wat is Heerlijke High Tea?

De cadeaukaart voor een 'Heerlijke High Tea' is een onderdeel van de collectie van Diner Cadeau. Met deze kaart geef je de ontvanger de kans om te genieten van een heerlijke high tea. Naast de 'Heerlijke High Tea' kaart biedt Diner Cadeau ook andere thema's aan, zoals 'Romantisch uit eten' en 'Uitgebreid dineren'.

Waar kan ik Heerlijke High Tea besteden?

Met de 'Heerlijke High Tea' Cadeaubon kun je terecht bij een van de 3.250+ restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau, op voorwaarde dat ze ook een high tea aanbieden. Voor details over de deelnemende restaurants kun je de website van Diner Cadeau raadplegen.

Hoe werkt Heerlijke High Tea?

Met deze bijzondere cadeaukaart kun je genieten van een heerlijke high tea bij verschillende deelnemende locaties. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijk bericht toe om de kaart extra speciaal te maken. Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken!

Hoe lang is Heerlijke High Tea geldig?

'Heerlijke High Tea' is niet alleen een gelegenheid om verfijnde lekkernijen te proeven; het biedt ook gemak: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte te gebruiken. Dit is ideaal voor liefhebbers van spontane theemomenten!

Waar kan ik het saldo van Heerlijke High Tea checken?

Met de saldo checker op de Diner Cadeau website zie je in één oogopslag hoeveel tegoed je nog hebt voor een high tea. Op deze manier kun je direct bepalen hoe uitgebreid je kunt genieten tijdens je volgende theemoment!

Heerlijke High Tea

Wil je iemand verrassen met een heerlijke onvergetelijke ervaring? Heb je al aan een High Tea gedacht? Hiermee geef je iemand anders namelijk de mogelijkheid cadeau om zelf een geschikt moment uit te kiezen om te genieten van een heerlijke high tea. Met meer dan 3250 aangesloten restaurants, durven we met enige zekerheid te stellen dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Of er nu wordt gekozen voor een favoriet restaurant op de hoek, waar je dagelijks komt, of voor een nieuw nog te ontdekken restaurant aan de andere kant van Nederland: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Heerlijke High Tea cadeaukaart. Een High Tea is een favoriete bezigheid van veel mensen. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk het is om een lekkere warme drank te combineren met heerlijke zoetigheden of kleine broodjes. Bovendien is een Heerlijke High Tea een uitgelezen moment om even heerlijk bij te kletsen met vrienden, familie of bijvoorbeeld je geliefde.

Een high tea is dus een perfect geschenk voor eigenlijk iedereen, voor nagenoeg iedere moment. Je kunt de Heerlijke High Tea cadeaukaart bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet op een werkdag voor 17.00 uur kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Iemand een high tea cadeau geven was nog nooit zo simpel, makkelijk en leuk! Bestel dus vandaag nog de Heerlijke High Tea cadeaukaart hier op de website!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties