Gezellig samen uit eten
Gezellig samen uit eten
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Gezellig samen uit eten

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants!

  • Een cadeau voor iedere gelegenheid!

  • Themakaart van Diner Cadeau

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Gezellig samen uit eten is een themakaart van ‘Diner Cadeau’ en is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid! Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3250 restaurants door het hele land. Naar wat voor soort keuken of restaurant de voorkeur ook uitgaat, met Gezellig samen uit eten is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar perfecte culinaire avond te beleven!

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Gezellig samen uit eten?

Deze cadeaukaart, afkomstig uit de geliefde Diner Cadeau serie, kan de ontvanger 'Gezellig samen uit eten'. Bovendien heeft Diner Cadeau nog andere thema's beschikbaar, zoals 'Lekker borrelen in de buurt' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar kan ik Gezellig samen uit eten besteden?

Deze cadeaukaart opent de deuren van meer dan 3.250 uitstekende restaurants! Bekijk de Diner Cadeau website om de deelnemende eetgelegenheden te ontdekken.

Hoe werkt Gezellig samen uit eten?

Met deze cadeaukaart ben je welkom bij verschillende deelnemende restaurants. Selecteer een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een eigen bericht toe voor een persoonlijke touch.

Hoe lang is Gezellig uit eten geldig?

'Gezellig samen uit eten' biedt meer dan alleen genieten van heerlijke gerechten; het biedt ook vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig. Ideaal voor liefhebbers van spontane culinaire uitjes!

Waar kan ik het saldo van Gezellig samen uit eten checken?

Met de saldo checker op de website van Diner Cadeau zie je in een handomdraai hoeveel tegoed je nog hebt op je cadeaukaart. Zo weet je precies hoe uitgebreid je kunt genieten tijdens je volgende culinaire uitje!