GiftForYou – Lekker!

GiftForYou - Lekker!

  • Te besteden aan een lunch, high tea, borrel of diner

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Een lekkere lunch, brunch, high tea of borrel geef je met GiftForYou's Lekker! allemaal in één! De ontvanger kan kiezen uit meer dan 2000 verschillende culinaire ervaringen. Dit geschenk valt dus echt altijd in de smaak. Trakteer nu iemand op Lekker! van GiftForYou en het smullen kan beginnen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten restaurants.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Lekker! te koop?

Op zoek naar het perfecte cadeau? Kies voor een GiftForYou - Lekker! cadeaukaart van cadeaukaart.nl! Met deze cadeaukaart geniet de ontvanger van een heerlijk etentje bij één van de 225 aangesloten restaurants in Nederland of België. Kies zelf het bedrag dat je wilt cadeau geven, variërend van €10 tot €150. Plaats je bestelling voor 17.00 uur en het word dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de GiftForYou - Lekker! te besteden?

Ontdek een wereld aan culinair genot met de GiftForYou - Lekker! cadeaukaart. De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2000 restaurants in Nederland en België. Op de officiële GiftForYou website vind je een overzicht van alle aangesloten restaurants.

Hoe werkt de GiftForYou - Lekker! Cadeaukaart?

1. Activeer je cadeaukaart: Ga naar de officiële GiftForYou-website en volg de stappen om je cadeaukaart te activeren. 
2. Kies je culinaire beleving: Ontdek het uitgebreide aanbod van restaurants op de website. Met meer dan 2000 restaurants in Nederland en België vind je gegarandeerd iets voor jouw smaak.
3. Maak een reservering: Zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je online een reservering maken bij het gewenste restaurant. Houd rekening met de beschikbaarheid van het restaurant.

Hoe lang is de GiftForYou - Lekker! geldig?

De GiftForYou - Lekker! cadeaukaart is 3 jaar en 3 maanden geldig na uitgifte. Maar wil je de exacte datum weten tot wanneer je kunt smullen? Activeer je kaart snel en eenvoudig op de officiële GiftForYou-website.

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart?

Benieuwd hoeveel je nog kunt smullen met je GiftForYou - Lekker! cadeaukaart? Controleer je saldo eenvoudig op de officiële GiftForYou-website.