Foot Locker Cadeaubon

Foot Locker Cadeaukaart

  • Te besteden aan het hele winkelassortiment van Foot Locker!

  • Alleen digitaal verkrijgbaar

  • Direct per e-mail verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Alleen in fysieke winkels te besteden

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Nieuwe sneakers, trainingspakken, inlegzooltjes, voor dit alles en meer race je naar Foot Locker. De Foot Locker Cadeaukaart is dan ook het ideale cadeau voor alle sportievelingen onder ons die regelmatig iets nodig hebben voor het sporten. Deze digitale giftcard is te besteden in alle Foot Locker filialen, maar let op: niet online. Het bestellen van de Foot Locker Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. 

Let op: deze digitale cadeaukaart is enkel geldig in de fysieke winkels van Foot Locker en niet in de webshop. De cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Veelgestelde vragen

Waar is de Foot Locker Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Foot Locker Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Of je nu een laag of een hoog tegoed op de kaart zet, de ontvanger scoort hoe dan ook. Het is een digitale cadeaukaart, wat betekent dat je jouw cadeaukaart binnen een uur in je mailbox kunt verwachten!

Is de Foot Locker Cadeaukaart online te besteden?

De Foot Locker Cadeaukaart is vooralsnog niet online in de webshop van Foot Locker te besteden. Alleen in hun fysieke filialen.

Waar is de Foot Locker Cadeaukaart te besteden?

De Foot Locker Cadeaukaart is alleen te besteden in alle fysieke filialen van Foot Locker. Je vindt Foot Locker op ontzettend veel plekken door heel Nederland. Nederland telt zo’n 35 filialen.

Hoe werkt een Foot Locker Cadeaukaart?

De ontvanger overhandigt de Foot Locker Cadeaukaart tijdens het afrekenen in een van de fysieke filialen van Foot Locker. Het saldo dat op de cadeaukaart staat wordt van de prijs afgehaald. Blijft er tegoed over op de cadeaukaart? Dan kan de cadeaukaart bij een volgend bezoek gewoon weer worden gebruikt.

Hoe lang is De Foot Locker Cadeaukaart geldig?

De Foot Locker Cadeaukaart is onbeperkt geldig na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Foot Locker Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel tegoed er nog op je Foot Locker Cadeaukaart staat? Je kunt heel gemakkelijk het saldo van je Foot Locker Cadeaukaart laten controleren in een van de Foot Locker winkels.

Moet ik de Foot Locker Cadeaukaart activeren?

Als je een Foot Locker Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De cadeaukaart is direct te gebruiken.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

De Foot Locker Cadeaukaart: daarmee scoor je!

Ben je op zoek naar een sportief cadeau waarmee je nog alle kanten op kunt? Scoor dan punten met de Foot Locker Cadeaukaart! In de Foot Locker slaat de ontvanger zijn slag in het mega assortiment aan sportieve kleding en accessoires. Van sneakers, trainingspakken, sweatshirts tot sokken en tassen. Bovendien shop je bij de Foot Locker alle grote sportmerken. Onder andere Nike, Puma, Adidas, Jordan, Converse, maar ook Crocs, Under Armour en Asics. Oftewel: de Foot Locker Cadeaukaart is een ontzettend leuk en handig cadeau. Ideaal voor de verjaardag van je sportieve nichtje, de oom die graag hardloopt of voor die vriend die regelmatig een balletje slaat.

Foot Locker Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Foot Locker Cadeaukaart. Jij bepaalt zelf hoeveel saldo je op de cadeaukaart zet. In onze webshop kies je namelijk een bedrag tussen €10 en €150. Bovendien is het een digitale voucher wat je binnen een uur in je mailbox kunt verwachten! Dus waar wacht je nog op? Bestellen maar die Foot Locker Cadeaukaart!