Ekoplaza Cadeaukaart

Ekoplaza Cadeaukaart

  • Besteed aan talloze, 100% biologische producten

  • Zowel te besteden in alle filialen als in de Ekoplaza webshop

  • Draag bij aan een duurzamere wereld!

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Wil je iemand een tas vol eerlijke en biologische boodschappen cadeau doen? Dan zeg je Ekoplaza! Met de Ekoplaza Cadeaukaart op zak slaat de ontvanger zijn slag in deze 100% biologische supermarkt. Deze groene cadeaukaart is naast in alle fysieke winkels, ook online te besteden. Je bestelt de Ekoplaza Cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop. En wij maken het extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe. 

De Ekoplaza Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na aankoop.

Ekoplaza Cadeaukaart: een eerlijk én groen cadeau

De Ekoplaza Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die graag boodschappen doet bij deze veelzijdige supermarkt! Bij Ekoplaza ligt de nadruk op gezonde, smakelijke en 100% biologische producten. Daarnaast worden de producten aangeboden voor een eerlijke prijs, zodat iedereen kan genieten van een biologische levensstijl. Wil je iemand kennis laten maken met de wereld van gezond en biologisch eten? Ook dan is de Ekoplaza Cadeaukaart een geschikt cadeau. Ekoplaza heeft een enorm aanbod aan heerlijke, kwalitatieve producten. Hier slaagt dus iedereen. Bovendien is winkelen bij Ekoplaza niet alleen goed voor jezelf, maar ook nog eens goed voor onze planeet. 

Ekoplaza cadeaukaart bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl bestel je heel gemakkelijk een Ekoplaza Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Zowel met een klein als groot budget, doe je dus een Ekoplaza giftcard cadeau. Kies een leuke verpakking, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken af! Als je voor 17:00 bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Ekoplaza cadeaukaart op factuur bestellen
✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
✔️ Mogelijk om een mooie cadeauverpakking toe te voegen
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Een Ekoplaza Cadeaukaart is niet alleen een geschikt cadeau voor vrienden en familie met groene vingers en een voorliefde voor biologisch. Nee, deze giftcard is ook een ideaal zakelijk cadeau voor jouw werknemers of zakenrelaties. Bedank je werknemers of collega’s voor hun inzet en harde werk met een eerlijk en groen cadeau en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld! Wil je de Ekoplaza Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur.