Een culinair avondje uit
Een culinair avondje uit
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie

Een culinair avondje uit

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants!

  • Hét geschenk voor de fijnproever

  • Themakaart van Diner Cadeau

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ken je iemand die een echte culinaire fijnproever is? Zo iemand die altijd vooraan staat bij alle nieuwe restaurants en niet kan ophouden te praten over ‘mooie’ wijnen? Wil je zo iemand een leuk cadeau geven? Bestel dan nu de Een culinair avondje uit cadeaukaart! Hiermee kan de ontvanger namelijk zelf een restaurant uitkiezen om te genieten van culinair eten op topniveau. De bon is in te leveren bij meer dan 3250 restaurants verspreid door heel Nederland dus iedereen zal iets leuks kunnen vinden!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Een culinair avondje uit?

Deze cadeaukaart is een onderdeel van de bekende Diner Cadeau-reeks. Met 'Een culinair avondje uit' kan de ontvanger genieten van heerlijke gerechten, samengesteld door ervaren chef-koks. Bovendien heeft Diner Cadeau nog andere thema's beschikbaar, waaronder: Heerlijke high tea en Gezellig samen uit eten.

Waar kan ik Een culinair avondje uit besteden?

Deze cadeaukaart kan worden gebruikt bij meer dan 3.250 toprestaurants! Neem snel een kijkje op de website van Diner Cadeau om te ontdekken welke restaurants meedoen.

Hoe werkt Een culinair avondje uit?

Met deze cadeaukaart fungeer je als een betaalpas, waarmee je gemakkelijk kunt afrekenen bij een van de deelnemende restaurants. Kies een bedrag naar keuze, variërend tussen €10 en €150, en maak het cadeau nog persoonlijker door er een berichtje aan toe te voegen!

Hoe lang is Een culinair avondje uit geldig?

Deze cadeaukaart kan tot 2 jaar na uitgifte worden besteed bij alle deelnemende locaties.

Waar kan ik het saldo van Een culinair avondje uit checken?

Met behulp van de saldo checker van Diner Cadeau kun je eenvoudig zelf het saldo van deze cadeaukaart controleren.

Een Culinair Avondje Uit

Ben je op zoek naar een geschenk waarmee je iemand een lekker avondje weg kunt sturen? Heb je al gedacht aan een dinerbon? Hiermee maak je namelijk iedereen blij! Wie houdt er nu niet van uit eten gaan? Even heerlijk een avondje niet zelf hoeven koken kan een heerlijke afwisseling zijn in de vaak zo drukke week. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en mooie wijnen terwijl je lekker bij kunt kletsen met je tafelgenoot. Uit eten gaan is ultiem genieten, en daar dan ook favoriete bezigheid van veel Nederlanders. Daarom is het ook zo leuk om iemand een diner cadeau te doen in de vorm van een dinerbon. Je geeft dan namelijk iemand anders de mogelijkheid om zelf een leuk restaurant en een geschikt moment uit te kiezen om te genieten van een heerlijk diner. Zo weet je als gever dus zeker dat je de juiste keuze maakt!

Of er nu wordt gekozen voor een restaurant om de hoek, of een nieuwe culinaire hotspot in een grote stad aan de andere kant van het land: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Een Culinair Avondje Uit cadeaukaart. De kaart is bovendien zo veelzijdig en leuk dat hij geschikt is voor vrijwel iedereen voor nagenoeg elke situatie. Of het nu gaat om een verjaardag van een familielid, vriend of vriendin: met de Een Culinair Avondje Uit cadeaukaart geef je altijd een leuk cadeau! Je kunt de Een Culinair Avondje Uit bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat bovendien op een werkdag doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen. Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis, dat zeker weten nog een keer van gaat komen.

Deze cadeaukaart is te besteden tot twee jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties