DE Cadeaukaart
DE Cadeaukaart
Cadeaupakketten

DE Cadeaukaart

  • Een ideaal cadeau voor elke gelegenheid!

  • Bij meer dan 5000 (online) winkels te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

DE Cadeaukaart is hét flexibele en veelzijdige cadeau waarmee je gegarandeerd iedereen blij maakt! De ontvanger kan De Cadeaukaart besteden bij ruim 5000 (online) winkels, zoals Intertoys, Zalando, Decathlon, Blokker en Coolblue. Winkelen, klussen, dineren, ontspannen, genieten van een dagje uit of zelfs een weekendje weg, de mogelijkheden zijn oneindig! Verblijd nu iemand met dit geweldige geschenk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is zowel online als in fysieke winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is De Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je De Cadeaukaart eenvoudig en snel. Als je vóór 17.00 uur bestelt, wordt het op dezelfde dag nog verzonden! Personaliseer het cadeau door een verpakking te kiezen en een leuke boodschap toe te voegen.

 

 

Waar is De Cadeaukaart te besteden?

De Cadeaukaart, het ideale geschenk voor levensgenieters. Bij 5.000+ (online) winkels te gebruiken voor shoppen, uit eten, bioscoop of een dagje uit. 
Ontdek het aanbod op decadeaukaart.nl

Hoe werkt De Cadeaukaart?

Met De Cadeaukaart heb je toegang tot 5000+ winkels, online en offline. Gebruik de kaart bij de kassa of voer de unieke code in bij je online bestelling. Voor de digitale variant kun je deze zowel digitaal als geprint gebruiken. Als je aankoop minder kost dan het kaartsaldo, ontvang je het restbedrag terug. Is het saldo lager? Betaal dan het overblijvende bedrag bij.

Hoe lang is De Cadeaukaart geldig?

De Cadeaukaart is 3 jaar geldig na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn De Cadeaukaart?

De Cadeaukaart is beschikbaar in een waarde tussen €10 - €150 euro. Benieuwd hoeveel saldo er nog op staat? Bekijk je saldo dan gemakkelijk op decadeaukaart.nl

*Voor online betalingen (een betalingstransactie op afstand) kan de cadeaukaart gebruikt worden voor een maximumbedrag van €50,00 per transactie. Voor besteding in fysieke winkels of bij fysieke partners geldt er geen maximumbedrag