Voorkom de winterdip met deze wintertip

12 januari 2024

Na de gezelligheid die december met zich meebrengt, volgt de saaie en donkere januarimaand. De dagen zijn kort en de zomer is nog ver weg. Op 15 januari is het Blue Monday, ofwel de meest depressieve dag van het jaar. Ons advies: laat je niet meesleuren door die neerslachtige gevoelens en wordt ‘deprimaandag’ de baas.

Ken je iemand die ook wel iets opbeurends gebruiken kan? Met onze wintertip vergeet je gelijk die winterdip! We hebben namelijk vijf cadeaukaarten uitgezocht waardoor de winterdip als sneeuw voor de zon verdwijnt! 

1. Liefde Keuze Cadeaukaart

Je wordt toch direct weer vrolijk als iemand je laat weten hoe leuk en lief je bent? Als dat dan ook nog eens wordt gedaan door middel van de Liefde Keuze Cadeaukaart dan kan je dag echt niet meer stuk. Met deze cadeaukaart geef je 200+ cadeaukaarten in één. Het enige wat de geliefde ontvanger hoeft te doen, is deze cadeaukaart inwisselen voor zijn of haar favoriete cadeaukaart in ons assortiment. Of de ontvanger nu kiest voor een cadeaukaart van Hema, Gamma, Douglas of Coolblue: kijk niet raar op als de glimlach voorlopig niet meer verdwijnt!

2. Diner Cadeau

Weet je wat een mens altijd goed doet? Een gezellig avondje uit! Met Diner Cadeau kan de ontvanger genieten van een smakelijke lunch of uitgebreid diner bij een van de 3250 aangesloten restaurants. Deze bevinden zich door het hele land, dus er zit ongetwijfeld een gelegenheid in de buurt die in de smaak valt. De ontvanger kan bovendien kiezen voor een verzorgde high tea. Zo’n warm verwenmoment is volgens ons ook een goede remedie tegen die naderende winterdip…

3. Bloemen Cadeaukaart

Weet je dat uit onderzoek is gebleken dat bloemen een onmiddellijke impact op het geluksgevoel hebben? Geef dus vrolijkheid in de vorm van een mooie bos bloemen! Wil je de ontvanger zelf laten kiezen van welke bloemen het humeur verbetert? Geef dan de Bloemen Cadeaukaart. Dit fleurige cadeau kan worden besteed bij meer dan 1500 bloemisten en bloemenwebshops door heel Nederland. Extra feestelijk geven? Laat de cadeaukaart dan vrolijk verpakken door ons en voeg een leuke persoonlijke boodschap toe.

4. Good4Fun Giftcard

Haal je iemand uit die wintersleur met een ritje in een Ferrari, een zweefvlucht, rib varen of driften? Kies dan voor de Good4Fun Giftcard, want daarmee behoren onder andere de genoemde uitstapjes tot de mogelijkheden. Maar je kunt ook kiezen voor een massage, een chocolade uitje, kleding of schoenen. Dus eigenlijk alles waarvan een mens gelukkig wordt en plezier aan beleeft.

5. Efteling Cadeaukaart

Weet je waar je ook blij van wordt? Van een bezoek aan de Efteling. Dit sprookjesachtige attractiepark, door jong en oud bewonderd, tovert je zo uit je winterdip. Met de Efteling Giftcard geef je een onvergetelijke ervaring cadeau in misschien wel het leukste pretpark van Nederland. Stap in de Vogel Rok, de Python of Droomvlucht. Wandel door het Spookjesbos of over het Anton Pieckplein en de deprigevoelens die passen bij de donkere januarimaand, zijn op slag weg. Dat is de magie die de Efteling met zich meebrengt!

Zeg dag tegen die winterdip

Ken je iemand bij wie een winterdipje op de loer ligt? Maak iemand dan snel blij met een van onze opbeurende cadeaukaarten. Bekijk hier ons veelzijdige assortiment.