Top 5 goede voornemens!

02 januari 2024

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen! Jaarlijks hebben de meeste van ons het idee om in januari het leven een beetje te veranderen of te beteren. Meer tijd voor jezelf, meer sporten, meer genieten of juist gezonder of duurzamer leven. Wat ga jij nu echt eens veranderen?

Ken je iemand die ook het roer wil omgooien? Moedig hem of haar dan aan om die goede voornemens niet alleen bij plannen te laten, maar daadwerkelijk om te zetten in acties. Help de ontvanger daarom vooruit met zijn of haar goede voornemens met deze cadeaukaarten. 

1. Weekend Ontspannen

Het is belangrijk om zo nu en dan even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Laat hem of haar bijkomen met Weekend Ontspannen. Met deze veelzijdige cadeaukaart kan de ontvanger zelf een weekendje weg uitkiezen uit de 2000+ accommodaties van Weekendjeweg.nl of een keuze maken uit meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd via Hotelgiftcard. Een culturele stedentrip, een weekendje uitwaaien langs het strand of sportief fietsen in de bossen? Alles is mogelijk en relaxen gegarandeerd.

2. Plutosport Cadeaukaart

Misschien is ‘meer sporten’ elk jaar wel het meest gehoorde goede voornemen. Verras iemand met de Plutosport Cadeaukaart en zorg dat dit plan nog meer kans van slagen heeft. Hiermee kun je eindeloos shoppen op de website van Plutosport en alle favoriete lifestyle- en sportartikelen aanschaffen tegen scherpe prijzen. Plutosport heeft meer dan 200 A-merken in het assortiment, waaronder Nike, Asics, Gymshark en Under Armour. Geen smoesjes meer om je niet in het zweet te werken, maar tijd voor keiharde actie!

3. Diner Cadeau

Zoals we net al schreven, moet je geregeld tijd vrijmaken voor welverdiende ontspanning. Een hapje eten buiten de deur is daar ook een goed voorbeeld van. Geen boodschappen halen, geen voorbereidingen treffen, geen gekokkerel en geen vuile vaat: dat klinkt goed. Trakteer iemand op Diner Cadeau en hij of zij kan genieten van een lekkere en ontspannen lunch of diner in één van de vele aangesloten restaurants. Met meer dan 3250 inleverpunten zit er altijd een gelegenheid in de buurt die in de smaak valt. Bestel ‘m snel!

4. Holland & Barrett Cadeaukaart

Behoefte aan een gezondere levensstijl? Snuffel dan eens rond in de (online) winkels van Holland & Barrett. Deze specialist in gezondheid verkoopt vitamines en supplementen, maar ook alles voor natuurlijke verzorging en sportvoeding. Daarnaast kun je op hun website aangeven wat jouw gezondheidsdoel is en vervolgens kun je rekenen op de juiste adviezen en producten. Schenk de Holland & Barrett Cadeaukaart en hij of zij zal binnenkort blaken van gezondheid na een duik te hebben genomen in de tuinen van deze specialist, die gelooft in de kracht van de natuur.

5. Sustainable Fashion Giftcard

Is iemand van plan om duurzamer te gaan leven? Geef een duwtje in de juiste richting met de Sustainable Fashion Giftcard. De fashionlover kan deze cadeaukaart besteden aan duurzame mode bij meer dan 80 (web)winkels, belevenissen en circulaire merken. Dat kan het kopen van een duurzame outfit zijn, maar ook kleding lenen of zelf maken tijdens een workshop. De Sustainable Fashion Giftcard is dus goed voor de gelukkige ontvanger, maar ook voor de rest van de wereld.

Kom maar op met die goede voornemens

Er zijn nog veel meer populaire voornemens op te noemen. En natuurlijk hebben we ook voor al die andere goede voornemens een passende cadeaukaart. Zit de perfecte cadeaukaart er hierboven nog niet tussen? Klik dan hier en bekijk ons ruime assortiment.