Tijd om te cocoonen

22 januari 2024

Als het buiten koud en donker is, dan is het hartstikke fijn om je binnenshuis terug te trekken. Verdwijn in je eigen cocon en ontsnap even aan de dagelijkse gang van zaken. Helemaal in het drukke bestaan van nu is het belangrijk om geregeld de tijd te nemen om lekker op adem te komen.

Cocoonen betekent een knus nest van je huis maken, waardoor je de gezelligheid niet meer per se buitenshuis hoeft te zoeken. Wie gun jij zo’n fijn plekje thuis? Wij hebben vijf cadeaukaarten op een rijtje gezet waarmee iemand sfeervol kan cocoonen en het niet nodig is om de deur uit te gaan.

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

De Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart is zo veelzijdig, door de keuze uit 200+ andere cadeaukaarten, dat de ontvanger hiermee alles kan kopen dat nodig is voor een gezellig ‘coconnetje’. Zo kan deze cadeaukaart ingewisseld worden voor een cadeaukaart waarmee een comfortabel huispak of plaid om onder weg te duiken gekocht kan worden. Maar inwisselen voor een cadeaubon voor klussers kan ook: zo kan bijvoorbeeld de verf aangeschaft worden om eindelijk die ene muur te pimpen voor het cocoonen begint. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze cadeaukaart, dus bestel ‘m snel. Doe je dat op werkdagen vóór 17.00 uur, dan verzenden wij hem dezelfde dag nog.

2. Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart

Als je net aan het relaxen bent heb je natuurlijk geen zin om nog uitgebreid achter het fornuis te staan. Gelukkig is daar een hele simpele oplossing voor: eten laten bezorgen. Met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart verras je iemand met een heerlijke maaltijd. De cadeaukaart is goed voor een keuze uit een breed aanbod van restaurants, van de traditionele Nederlandse keuken tot internationale gerechten. Je hoeft alleen even van je plek te komen om de voordeur open te doen voor de bezorger en that’s it!

3. Uber Cadeaukaart

Met de Uber Cadeaukaart, geef je de gemakken van Uber Rides en Uber Eats samen in één cadeau. Een ritje in de taxi zal je niet nodig hebben tijdens het cocoonen, maar je lievelingsgerecht door Uber Eats laten bezorgen wel! Op de website van Uber Eats kun je gerechten zoeken, restaurants in de buurt bekijken en populaire locaties ontdekken. Er zit altijd een eetgelegenheid tussen die zijn of haar favoriete maaltijd bereidt en bezorgt. Het enige wat de huismus daarna nog hoeft te doen, is smullen.

4. Rituals Cadeaukaart

Voor je in je huispak of onesie schiet, kun je eerst lekker poedelen met een ontspannende foam en scrub van Rituals. Maar wist je dat Rituals ook een uitgebreide home-collectie heeft? Zij verkopen de meest zalige geurstokjes, en -kaarsen, maar ook decoratie als kleden en sierkussens. Met de Rituals Cadeaukaart kan de gelukkige ontvanger dus alles in huis halen dat ervoor nodig is om binnenshuis een aangename plek te creëren. 

5. Bladcadeau

Als je eenmaal een knus nest van je huis hebt gemaakt, dan moet je natuurlijk ook nog iets doen waarvan je ontspant. Je kan de televisie aanzetten, maar wegdromen bij een goed magazine is ook geen verkeerd tijdverdrijf. Met Bladcadeau geef je iemand een proefabonnement cadeau op dat geliefde week- of maandblad. Je hebt hierbij de keuze uit 90 verschillende, bekende magazines. Denk aan titels als Flair, AutoWeek, Donald Duck, Flow, Linda, Jan, Nautique, Seasons en Kijk. Je kan ook kiezen voor een puzzelboek. Kortom: ook tijdens het cocoonen hoeft niemand zich te vervelen!

Sfeervolle cadeautips voor huismussen

Het wordt steeds populairder om je zo nu en dan even terug te trekken binnen de muren van je eigen huis. Wij hebben genoeg cadeaukaarten in ons assortiment die helpen om optimaal te ‘cocoonen’. Welke dat zijn, zie je hier!