Hulpsinterklazen opgelet!

23 november 2023

De zak van Sinterklaas, o jongens, jongens 't is zo'n baas! Maar die grote baas heeft het erg druk, eigenlijk een beetje te druk, en daarom roept hij de assistentie in van Hulpsinterklazen. Schoenen moeten worden gevuld en voor pakjesavond moeten de talloze jutezakken klaarstaan. Kortom: er is werk aan de winkel!

Wil jij Sinterklaas helpen? Dan ben je vanaf nu omgedoopt tot Hulpsinterklaas! Wij hebben samen met de Goedheiligman vijf cadeaukaarten uitgezocht die we het vaakst op de verlanglijstjes in het Grote Boek tegenkwamen. Hieronder hebben we de top 5 voor je opgesomd. 

1. Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

Hulpsinterklazen kunnen met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart onmogelijk de fout ingaan. De ontvanger kan deze giftcard besteden aan meer dan 200 cadeaukaarten en daardoor is dit hét perfect Sintgeschenk voor iedereen! Bijvoorbeeld bij Primark, Gamma, Gall&Gall, Hema, Coolblue, Rituals en ga zo maar door. Je maakt dit veelzijdige cadeau extra leuk door er een feestelijke verpakking en persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Tip van Piet: maak een kort gedichtje!

2. Wellness & Beauty Cadeaukaart

Sinterklaas vindt niet alleen de fysieke gezondheid belangrijk, maar ook de geestelijke gesteldheid. Sterker nog: de Sint is na 5 december zélf ook toe aan de Wellness & Beauty Cadeaukaart. Vandaar dat deze ook in de top 5 staat, want een dagje wellness is goed voor innerlijk én uiterlijk. Met deze giftcard kan de ontvanger genieten in een luxueuze beautysalon of van een rustgevend dagje sauna. Met keuze uit 550 arrangementen bij 300 locaties door heel Nederland, is er altijd wel een aangename bestemming in de buurt, waar je heerlijk kunt vertoeven.

3. Intertoys Kadokaart

Weet je, Hulpsinterklaas? Met de Intertoys Kadokaart laat je een kinderhartje sneller kloppen. Met deze giftcard kan hij of zij zelf namelijk iets uitzoeken dat ontbreekt in de schoen of jutezak. Intertoys heeft het mooiste speelgoed te koop voor kinders van jong tot oud. K’nex, knikkerbanen, puzzels, loopwagentjes, computergames: je vindt het allemaal in hun ruime assortiment! Maak het jezelf dus niet te moeilijk en kies voor deze cadeaukaart.

4. Diner Cadeau

Is dit ontvanger gek op gezelligheid en culinair tafelen? Ga dan voor Diner Cadeau. Deze giftcard is te besteden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Hij of zij kan kiezen voor een lunch of diner, maar een high tea behoort ook tot de opties. Dat is pas een smakelijke traktatie die ook nog eens een mooie beleving met zich meebrengt! Prettige bijkomstigheid: na de dure decembermaand komt de zuinige januarimaand en dan komt zo’n cadeaukaart extra van pas!

5. ICI Paris XL Gift Card

Iedereen wordt blij van een verzorgd en fris voorkomen. En daar kun jij als Hulpsinterklaas aan bijdragen door de ICI Paris XL Gift Card te geven, want bij deze keten hebben ze alles in huis dat daarvoor nodig is. Cosmetica, huid- en haarverzorgingsproducten, parfum: de beautyspecialist verkoopt het allemaal. Met de cadeaukaart kan de ontvanger zelf iets uitzoeken bij ICI Paris XL-winkels of in de webshop. Sinterklaas heeft voor zichzelf alvast een verzorgende baardolie aangeschaft, want dat soort producten hebben ze ook!

Tips voor cadeaukaarten voor Hulpsinterklazen

Staat de ideale cadeaukaart er nog niet tussen? Neem dan hier een kijkje in het assortiment om te zien wat voor cadeaukaarten er nog meer zijn.