Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk

Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk

  • Het altijd geslaagde huwelijkscadeau!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Het pasgetrouwde stel kan deze cadeaubon besteden aan ongekend veel romantische belevenissen in Nederland en in de rest van Europa! Samen kunnen zij bijvoorbeeld genieten van een sfeervol diner, een romantisch weekendje weg, een dagje in de sauna of wellness, of een ander gezellig uitje. Een romantische en onvergetelijke dag wordt het in ieder geval zeker!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk te koop?

De Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk is het ideale cadeau voor pasgetrouwde stellen. Betsel deze gemakkelijk en snel op cadeaukaart.nl. Plaats op werkdagen vóór 17.00 uur je bestelling en het word dezelfde dag nog verzonden. 

De Wonderbox wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, zodat je geen extra cadeauverpakking hoeft te bestellen.

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk te besteden?

Met de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk kunnen pasgetrouwde stellen samen een memorabele dag ervaren. De cadeaubox biedt een breed scala aan mogelijkheden, variërend van romantische diners en wellnessbehandelingen tot weekendjes weg en gezellige uitstapjes. Ontdek het volledige aanbod op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk?

Registreer jouw cadeaubon op de Wonderbox-website, kies je belevenis, en neem contact op met de locatie om te reserveren. Ontvang je e-ticket per e-mail en toon dit bij aankomst, geprint of digitaal. En geniet van je belevenis!

Hoe lang is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk geldig?

De Wonderbox - Proficiat met jullie huwelijk is geldig voor 3 jaar en 3 maanden. Dit geeft het pasgetrouwde stel voldoende tijd om een ​​langdurige ervaring te kiezen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk?

De Wonderbox cadeaukaart is beschikbaar in waardes van €10,- tot €150,-. Wil je je saldo bekijken? Log dan in op de officiële Wonderbox-website met je account en je saldo wordt automatisch weergegeven.