Wonderbox – Cadeaubon Gefeliciteerd

Wonderbox – Cadeaubon Gefeliciteerd

  • Gegarandeerd een geslaagd cadeau!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op zoek naar een flexibel verjaardagscadeau waarvan je zeker weet dat de ontvanger er blij mee gaat zijn? Ga dan voor Cadeaubon Gefeliciteerd van Wonderbox! Met dit veelzijdige geschenk heeft de ontvanger de keuze uit meer dan 14.000 belevenissen, variërend van luxe diners en gezellige weekendjes weg tot ontspannende massages en smakelijke proeverijen. De cadeaukaart kan besteed worden in Nederland of ergens anders in Europa. Geef nu iemand dit onvergetelijke cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd te koop?

Verras iemand met de veelzijdige Wonderbox - Gefeliciteerd, het perfecte verjaardagscadeau! Bestel het op cadeaukaart.nl en als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt de cadeaubox dezelfde dag nog verzonden. De luxe cadeaubox wordt standaard geleverd in een feestelijke verpakking, wat meteen voor een feestelijke sfeer zorgt.

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd te besteden?

Verras de jarige met de Wonderbox - Gefeliciteerd, een cadeau voor langdurig genot met meer dan 14,000 diverse belevenissen. Van romantische diners tot actieve weekendjes weg, er is voor elk wat wils. Ontdek het volledige aanbod op de Wonderbox-website en maak de jarige blij met een onvergetelijk cadeau!

Hoe werkt de Wonderbox - Gefeliciteerd?

Wil je de Wonderbox - Gefeliciteerd gebruiken, activeer hem dan eerst! Dit doe je door de cadeaubox te registreren op de website van Wonderbox. Kies vervolgens een belevenis uit meer dan 14.000 opties en reserveer deze bij de deelnemende locatie. Geniet tot slot van de belevenis!

Hoe lang is de Wonderbox - Gefeliciteerd geldig?

De cadeaubox blijft geldig gedurende 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

 

 

 

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Gefeliciteerd?

Om het saldo van je Wonderbox - Gefeliciteerd te bekijken, ga naar de Wonderbox-website, naar het kopje 'Ik heb een Wonderbox'. Voer hier het kaartnummer en de pincode in die op je cadeaubox staan vermeld, en je kunt vervolgens je saldo bekijken.