Vtwonen Cadeaukaart

Vtwonen Cadeaukaart

  • Te besteden op vtwonen.nl

  • Voor alles op het gebied van wonen

  • Ruime keuze in o.a. meubels, verlichting en accessoires

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die geen genoeg kan krijgen van design en inrichting? Heb je al gedacht aan een cadeaukaart waarmee kan worden geshopt in de webshop van het leukste woon-magazine van Nederland? Daarmee bedoelen we natuurlijk de VT Wonen! De webshop van dit populaire magazine staat vol met leuke woonaccessoires en de nieuwst trends op het gebied van design. Zeker weten dus dat jouw geschenk in de smaak zal vallen!

 

De VT Wonen Cadeaukaart kan worden opgeladen met een waarde van tussen de 10 en 150 euro, en vrij worden uitgeven in de online webshops. Hier vind je allerlei leuke woonaccessoires. Van complete bankstellen tot kaarsen , wandkleden, tapijten en gordijnen. Niks is te gek en alles kan op het gebied van inrichting en design, met de VT Wonen Cadeaukaart! Je bestelt de VT Wonen Cadeaukaart gewoon hier op de website. Als je dat bovendien doet voor 17.00, kunnen wij hem nog dezelfde versturen! Zo heb je dus razendsnel een geweldig cadeau in huis!  Als je dus iemand die geen genoeg kan krijgen van zijn of haar woning steeds weer opnieuw inrichten een groot plezier wilt doet, kies je voor deze super leuke cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is te besteden op vtwonen.nl tot 2 jaar na aankoop (producten van externe verkooppartners uitgesloten).