VERO MODA Cadeaubon

VERO MODA Cadeaubon

  • Voor de echte modeliefhebber!

  • Vrij te besteden bij alle Vero Moda winkels en online.

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De VERO MODA Cadeaubon is een perfect geschenk voor een modeliefhebber! Met deze geweldige cadeaukaart geef je de ontvanger de complete vrijheid om zelf iets uit te zoeken bij deze populaire modeketen. Een mooie jas, het perfecte uitgaans jurkje, een nette blazer, een heerlijk joggingpak, stoere jeans, coole sneakers en allerlei andere basics en accessoires zijn met de VERO MODA Cadeaubon te verkrijgen. Kortom, je kan met dit cadeau dus niet de fout ingaan! De cadeaubon van VERO MODA is zowel in een van de winkels, als online in te wisselen. Verras nu iemand met een middagje shoppen bij Vero Moda!

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als in de fysieke winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Vero Moda Cadeaubon te koop?

Bestel eenvoudig de Vero Moda Cadeaubon op cadeaukaart.nl. Kies uit een waarde tussen €10,- en €150,- en voeg (optioneel) een persoonlijke boodschap en verpakking toe om het cadeau nog specialer te maken. Bestel op een werkdag vóór 17.00 uur en de cadeaubon wordt dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de Vero Moda Cadeaubon te besteden?

Met de Vero Moda Cadeaubon heeft de ontvanger de vrijheid om haar favoriete outfit te kiezen! Deze bon kan gebruikt worden bij alle Vero Moda winkels en online. Ontdek nu een Vero Moda winkel in jouw buurt.

Hoe werkt de Vero Moda Cadeaubon?

Met de Vero Moda Cadeaubon heb je volledige vrijheid om te besteden in de winkels en op de webshop. Bij het afrekenen voer je simpelweg de 19-cijferige code van de cadeaubon in. In de winkel kan de kaart ook gescand worden bij de kassa, waarna het bedrag automatisch wordt verrekend.

Hoe lang is de Vero Moda Cadeaubon geldig?

De Vero Moda Cadeaubon is twee jaar geldig.