Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour

Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour

  • Voor een spannende voetbalwedstrijd of een complete stadiontour!

  • Keuze uit 50 verschillende Europese voetbalclubs

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour is het perfecte geschenk voor een ware voetbalfan! Met deze box geef je iemand (of jezelf) de mogelijkheid om ticket(s) te kiezen voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar eigen voorkeur, met de keuze uit maar liefst 50 vooraanstaande Europese voetbalclubs! Verras nu iemand met een onvergetelijke voetbalervaring en bestel de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.
LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Tick‘nBox – Voetbalwedstrijd & Stadion Tour besteden?

Met de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour kun je gebruik maken van tickets voor een voetbalwedstrijd naar keuze. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 50 verschillende Europese voetbalclubs.

Waar is de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour te koop?

Bij Cadeaukaart.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw Tick‘nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour. De box is beschikbaar in diverse waarden tussen €10,- en €150,-. Als je vóór 17.00 uur op een werkdag bestelt, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour activeren?

De Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour wordt geleverd in geactiveerde staat. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus niet meer zelf te activeren.

Hoe werkt de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour?

Met de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour kun je tickets voor een voetbalwedstrijd naar keuze verkrijgen. Je hebt de keuze uit 50 verschillende Europese voetbalclubs. Voor meer informatie, raadpleeg je ticknbox.com.

Hoe lang is de Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour geldig?

De Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour is 2 jaar geldig na moment van uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour checken?

Tick'nBox - Voetbalwedstrijd & Stadion Tour is beschikbaar in diverse waarden tussen €10,- en €150,-. Registreer je Tick'nBox eerst en ontdek vervolgens het saldo dat op jouw Tick'nBox staat.