Tick'nBox - Multi Paris

Tick'nBox - Multi Paris

  • Voor een ultieme dag in Parijs!

  • Unieke ervaringen voor 1-4 personen

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€99,90

Beleef een geweldige dag in Parijs met Tick'nBox - Multi Paris. De ontvanger van dit geschenk heeft de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe hij of zij de dag in Parijs wil doorbrengen. Of het nu gaat om een cultureel uitje, een sportieve onderneming of een bezoek aan een pretpark, alles is mogelijk! Deze cadeaubox biedt de keuze voor 1 activiteit naar wens, geschikt voor 1 tot 4 personen, afhankelijk van de gekozen activiteit. Verras nu iemand met een onvergetelijk uitje naar de prachtige stad Parijs!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.
LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Tick'nBox - Multi Paris besteden?

Met de Tick'nBox - Multi Paris heb je de keuze uit 1 activiteit in Parijs voor 1 tot 4 personen, afhankelijk van de geselecteerde activiteit. Plan eenvoudig jouw bezoek via www.ticknbox.com en ontdek een scala aan uitstapjes en activiteiten.

Waar is de Tick'nBox - Multi Paris te koop?

Bij Cadeaukaart.nl bestel je moeiteloos jouw Tick'nBox - Multi Paris. De box is beschikbaar voor een vaste waarde van €99,90. Als je vóór 17.00 uur op een werkdag bestelt, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Tick'nBox - Multi Paris activeren

De Tick'nBox - Multi Paris wordt geleverd in geactiveerde staat. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus niet meer zelf te activeren.

Hoe werkt de Tick'nBox - Multi Paris?

Met de Tick'nBox - Multi Paris krijg je de mogelijkheid om 1 activiteit in Parijs te kiezen voor 1 tot 4 personen, afhankelijk van de gekozen activiteit. Plan eenvoudig jouw bezoek en ontdek verschillende uitstapjes en activiteiten via www.ticknbox.com.

Hoe lang is de Tick'nBox - Multi Paris geldig?

De Tick'nBox - Multi Paris is 2 jaar geldig na moment van uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Tick'nBox - Multi Paris checken?

Tick'nBox - Multi Paris is exclusief beschikbaar voor een vaste waarde van €99,90.