NR1 Verwendag

NR1 Verwendag

  • Laat je volledig in de watten leggen

  • Sauna, massage en beauty

  • 210+ prachtige locaties

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die je echt even lekker in de watten wilt leggen? Bijvoorbeeld voor een vriendin die echt wel wat ontspanning, verzorging en rust kan gebruiken. De NR1 Verwendag cadeaubon is dan de perfecte oplossing! Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een locatie en een moment uit te kiezen, om te genieten van een heerlijke verwendag. Dat zit zo: Je geeft de ontvanger deze leuke cadeaukaart, en hij of zij kan vervolgens naar hartenlust op zoek gaan naar een sauna of wellnesscentrum bij hem of haar in de buurt. Een heerlijk dagje naar de sauna met een vriend of vriendin is een geweldig uitje, wat je niet snel zult vergeten. Met de De NR1 Verwendag cadeaubon kun je nu iemand deze geweldige ervaring op een wel heel erg bijzondere manier cadeau geven!

Met meer dan 210 aangesloten sauna’s verspreid door het hele land, durven we wel met enige zekerheid te zeggen dat er altijd wel een leuke plek voor iemand in de de buurt bij zit! Zo geef je dus een geweldig ontspannend geschenk, dat zeker in de smaak zal vallen! Je bestelt de NR1 Verwendag cadeaubon gewoon hier op cadeaukaart.nl. En als je slim bent doe je dat bovendien voor 17.00 uur, want dan kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis, waarmee je iemand een heerlijke dagje weg stuurt om te ontspannen en relaxen. Iemand een verwendag cadeau doen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1Cadeau ligt een onvergetelijke ervaring binnen handbereik. Deze geschenken zijn meer dan zomaar een cadeau. Of het nu gaat om een avontuurlijke dag, een ontspannend moment in de sauna, of een avond verloren in een boeiend boek; bij NR1Cadeau vindt u het allemaal.

Wat houdt NR1 Verwendag in?

Met 'Verwendag' van NR1Cadeau kun je jezelf of een ander eens heerlijk in de watten leggen. Met deze cadeaubox kan de ontvanger genieten van diverse baden, sauna's, thermen, massages en/of beautybehandelingen.

Waar kan ik NR1 Verwendag besteden?

Bij meer dan 210 wellnessfaciliteiten kun je de 'NR1 Verwendag' besteden! De ontvanger heeft volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe hij of zij de verwendag invult. Op de website van NR1Cadeau vind je een overzicht van de locaties waar de cadeaubox te gebruiken is.

Hoe lang is NR1 Verwendag geldig?

Na aankoop is de 'NR1 Verwendag' 2 jaar geldig, wat wellnessliefhebbers de kans geeft om het perfecte moment te kiezen voor een ontspannende dag in een van de vele eersteklas wellnessfaciliteiten, zoals thermen, sauna's of baden.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Verwendag?

Benieuwd hoeveel ontspannende momenten u nog te wachten staan met uw 'NR1 Verwendag'? Bezoek de NR1Cadeau website en maak gebruik van de saldo checker om uw resterende tegoed te bekijken.