Heerlijk dagje Sauna

NR1 Heerlijk dagje sauna

  • Kom weer helemaal tot rust in de sauna

  • Geniet van één of meerdere saunabezoeken

  • 210+ sauna's door heel Nederland

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Een cadeau geven waarmee je helemaal tot rust komt? Met ‘Heerlijk dagje sauna’ laat je iemand even helemaal ontspannen en met keuze uit meer dan 85 locaties door heel Nederland is dit voor iedereen geschikt! Met verschillende specialisaties kun je kiezen voor verschillende ervaringen. Kies voor dit heerlijke verwencadeau met een waarde naar keuze.

NR1 Heerlijk dagje sauna

 

Bent u op zoek naar een geschenk voor iemand die u even heerlijk in de watten wilt leggen? Zoek dan niet verder! De Nr1 Heerlijk dagje Sauna is de perfecte oplossing! Hiermee geeft u iemand anders namelijk de mogelijkheid om te genieten van een ultiem dagje genieten in de sauna. Wie houdt daar nu niet van? Laten we eerlijk zijn: Kan niet iedereen eens in de zoveel tijd een lekker relax momentje gebruiken? Even lekker de boel de boel, weg van werk, stress en al het ander dagelijkse leven en even lekker genieten in een prachtige sauna. Dat vindt iedereen toch leuk? Gelukkig is het nu wel heel erg simpel om de iemand zo’n ervaring cadeau te doen. U kunt namelijk gewoon de Nr1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart geven! Hiermee geeft u iemand anders de mogelijkheid om zelf een geschikt moment en een leuke sauna uit te kiezen om te genieten van een heerlijke dag vol ontspanning. Leuk als cadeau voor een vriendin of bijvoorbeeld zus, voor een verjaardag of gewoon omdat u iemand wilt vertellen dat u van hem of haar houdt.

 

Misschien gaat u zelf wel mee naar de sauna! Dan slaat u helemaal twee vliegen in één klap! U kunt de Nr1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart gewoon simpel en snel bestellen hier op de website. Als u dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem dezelfde dag al versturen. Als u dus zeker wilt zijn van een leuk geschenk, waarmee u iemand iets wilt geven wat écht waardevol is en waarvan zeker weten genoten gaat worden: Kies dan voor de Nr1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart! Hiermee maakt u altijd de juiste keuze!

 

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop