Heerlijk dagje Sauna

NR1 Heerlijk dagje sauna

  • Kom weer helemaal tot rust in de sauna

  • Geniet van één of meerdere saunabezoeken

  • 210+ sauna's door heel Nederland

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Een cadeau geven waarmee je helemaal tot rust komt? Met ‘Heerlijk dagje sauna’ laat je iemand even helemaal ontspannen en met keuze uit meer dan 210 locaties door heel Nederland is dit voor iedereen geschikt! Met verschillende specialisaties kun je kiezen voor verschillende ervaringen. Kies voor dit heerlijke verwen cadeau met een waarde naar keuze.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

NR1 Heerlijk dagje sauna

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die je even heerlijk in de watten wilt leggen? Zoek dan niet verder! De NR1 Heerlijk dagje Sauna is de perfecte oplossing! Hiermee geef je iemand anders namelijk de mogelijkheid om te genieten van een ultiem dagje genieten in de sauna. Wie houdt daar nu niet van? Laten we eerlijk zijn: Kan niet iedereen eens in de zoveel tijd een lekker relax momentje gebruiken? Even lekker de boel de boel, weg van werk, stress en al het ander dagelijkse leven en even lekker genieten in een prachtige sauna. Dat vindt iedereen toch leuk? Gelukkig is het nu wel heel erg simpel om de iemand zo’n ervaring cadeau te doen. Je kunt namelijk gewoon de NR1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart geven! Hiermee geef je iemand anders de mogelijkheid om zelf een geschikt moment en een leuke sauna uit te kiezen om te genieten van een heerlijke dag vol ontspanning. Leuk als cadeau voor een vriendin of bijvoorbeeld zus, voor een verjaardag of gewoon omdat je iemand wilt vertellen dat je van hem of haar houdt.

 

Misschien ga je zelf wel mee naar de sauna! Dan sla je helemaal twee vliegen in één klap! Je kunt de NR1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart gewoon simpel en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem dezelfde dag al versturen. Als je dus zeker wilt zijn van een leuk geschenk, waarmee je iemand iets wilt geven wat écht waardevol is en waarvan zeker weten genoten gaat worden: Kies dan voor de NR1 Heerlijk dagje Sauna cadeaukaart! Hiermee maak je altijd de juiste keuze!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop