NR1 Gezellig samen uit eten

NR1 Gezellig samen uit eten

  • Lekker eten en drinken met z'n tweetjes

  • Altijd een leuke locatie in de buurt

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

Een restaurant is de perfecte plek om samen tijd door te brengen in combinatie met goed eten. Het maakt niet uit of de ontvanger met zijn of haar partner, een goede vriend of familie een restaurant bezoekt. Bij ‘Gezellig samen uit eten’ is er keuze uit meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Het cadeau om omringd door gezelligheid uit eten te gaan.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

NR1 Gezellig Samen Uit Eten

Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van veel Nederlanders. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk ontspannend en gezellig het kan zijn om buiten de deur te eten. Even heerlijk weg van huis en een keertje niet thuis eten kan een welkome afwisseling zijn in onze vaak zo drukke leven. Naast dat we onszelf vaak amper tijd gunnen om lekker te eten, schiet de tijd voor elkaar er vaak ook bij in. Eten in een restaurant, bijvoorbeeld met je geliefde of een vriend, is de perfecte gelegenheid om even lekker bij te praten en elkaar weer eens echt in de ogen aan te kijken.

 

Je kunt heerlijk achteroverleunen en genieten van de maaltijden die je worden voorgeschoteld door het keukenpersoneel en de bedieningen, terwijl je geniet van mooie wijnen en je tafelgenootschap. Met de NR1 Gezellig Samen Uit Eten is werkelijk waar niks te gek en alles mogelijk. Met meer dan 3250 aangesloten restaurants kunnen we wel stellen dat er bovendien voor iedereen wel wat leuks bij moet zitten, in de buurt of juist op een hele andere plek dan je ooit geweest bent. Met de NR1 Gezellig Samen Uit Eten is alles nog mogelijk! Bestel daarom de NR1 Gezellig Samen Uit Eten vandaag nog gewoon hier op de website van Cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en heb je dus super snel een top cadeau in huis! Dit is echt zo’n geschenk wat gewoon super handig is om in huis te hebben, bijvoorbeeld voor een last-minute verjaardag of voor een vertrekkende werknemer of collega!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties