NR1 Gezellig samen uit eten

NR1 Gezellig samen uit eten

  • Lekker eten en drinken met z'n tweetjes

  • Altijd een leuke locatie in de buurt

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Een restaurant is de perfecte plek om samen tijd door te brengen in combinatie met goed eten. Het maakt niet uit of de ontvanger met zijn of haar partner, een goede vriend of familie een restaurant bezoekt. Bij ‘Gezellig samen uit eten’ is er keuze uit meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. Het cadeau om omringd door gezelligheid uit eten te gaan.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1Cadeau staat bekend om zijn unieke assortiment aan cadeauboxen. Met zo'n box bezorg je de ontvanger een onvergetelijk moment. Of je nu gaat voor een dag vol avontuur of een meeslepend boek voor een ontspannen avond thuis, NR1Cadeau heeft voor elke gelegenheid de ideale box.

Wat houdt NR1 Gezellig samen uit eten in?

De 'NR1 Gezellig samen uit eten' is het perfecte cadeau voor iemand die graag geniet van een gezellig diner. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger een diner reserveren bij diverse toprestaurants in Nederland. Het belooft een culinaire beleving te worden waar gezelligheid en smaak samenkomen.

Waar kan ik NR1 Gezellig samen uit eten besteden?

De ontvanger kan de kaart inleveren bij meer dan 3.250 restaurants verspreid over heel Nederland. Op de website van NR1Cadeau vind je een lijst met restaurants waar je deze cadeaukaart kunt inleveren.

Hoe lang is NR1 Gezellig samen uit eten geldig?

De 'NR1 Gezellig samen uit eten' blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd en ruimte om het ideale moment te kiezen voor een gezellig diner in een van de vele Nederlandse restaurants.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Gezellig samen uit eten?

Wil je weten hoeveel saldo er nog op jouw NR1 Gezellig samen uit eten cadeaukaart staat? Bezoek dan de NR1Cadeau website en maak gebruik van de saldo checker.

NR1 Gezellig Samen Uit Eten

Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van veel Nederlanders. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk ontspannend en gezellig het kan zijn om buiten de deur te eten. Even heerlijk weg van huis en een keertje niet thuis eten kan een welkome afwisseling zijn in onze vaak zo drukke leven. Naast dat we onszelf vaak amper tijd gunnen om lekker te eten, schiet de tijd voor elkaar er vaak ook bij in. Eten in een restaurant, bijvoorbeeld met je geliefde of een vriend, is de perfecte gelegenheid om even lekker bij te praten en elkaar weer eens echt in de ogen aan te kijken.

 

Je kunt heerlijk achteroverleunen en genieten van de maaltijden die je worden voorgeschoteld door het keukenpersoneel en de bedieningen, terwijl je geniet van mooie wijnen en je tafelgenootschap. Met de NR1 Gezellig Samen Uit Eten is werkelijk waar niks te gek en alles mogelijk. Met meer dan 3250 aangesloten restaurants kunnen we wel stellen dat er bovendien voor iedereen wel wat leuks bij moet zitten, in de buurt of juist op een hele andere plek dan je ooit geweest bent. Met de NR1 Gezellig Samen Uit Eten is alles nog mogelijk! Bestel daarom de NR1 Gezellig Samen Uit Eten vandaag nog gewoon hier op de website van Cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en heb je dus super snel een top cadeau in huis! Dit is echt zo’n geschenk wat gewoon super handig is om in huis te hebben, bijvoorbeeld voor een last-minute verjaardag of voor een vertrekkende werknemer of collega!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties