ICI PARIS XL Gift Card

ICI PARIS XL Gift Card

  • Vrij te besteden bij alle ICI Paris winkels én de webshop

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De ICI Paris XL Gift Card is vrij te besteden op de website van ICI Paris en in alle ICI Paris XL parfumerieën in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Hierdoor is de ICI Paris XL Gift Card een ideal geschenk voor mensen die van cosmetica houden. Je kiest helemaal zelf het bedrag dat de ontvanger bij ICI Paris XL mag besteden. Zo kan je een cadeau uitkiezen dat volledig naar eigen budget is. Ken je iemand die bijvoorbeeld een lekkere geur, een mooie lippenstift of een praktische toilettas nodig heeft? Bestel dan nu gauw de ICI Paris XL Gift Card en laat de ontvanger zelf een leuk product uitzoeken! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte bij alle ICI Paris winkels en de webshop.

ICI PARIS XL Gift Card

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor jouw vriendin, zus of bijvoorbeeld moeder? Heb je al gedacht aan de Ici Paris XL cadeaukaart? Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid om zelf iets uit te kiezen naar wens, in de leukste beauty winkel van Nederland: De Ici Paris! Het is super leuk om iemand een beauty geschenk cadeau te doen, zeker voor iemand die jou lief is. Het kan alleen best lastig zijn om een keuze te maken, zeker als je beseft hoe ontzettend veel mogelijkheden er zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een parfum? Leuk idee! Maar de keuze voor een geur is nog best ingewikkeld. Je wilt natuurlijk wel iets geven wat echt in de smaak valt, en wat dan ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Met een keuze uit meer dan 13.000 verschillende producten kunnen we met enige zekerheid stellen dat iedereen wel iets leuks zal weten te kunnen vinden!

Naast de heerlijkste en nieuwste parfums vindt je in de Ici Paris, talloze andere beauty gerelateerde producten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Ici Paris! Je kunt de Ici Paris cadeaukaart gewoon simpel en snel bestellen hier op de website van Cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00, op een werkdag, versturen wij hem nog dezelfde dag! Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis! De Ici Paris cadeaukaart, is typisch zo’n geschenk wat altijd wel van pas komt, en dus super handig is om gewoon in huis te hebben!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 1 jaar na aankoop bij alle ICI Paris winkels en de webshop