Bladcadeau

Bladcadeau

  • Voor tijdschriftabonnement naar keuze

  • Meer dan 80 bekende titels

  • Abonnement stopt automatisch

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Geef een Bladcadeau! Bladcadeau is te besteden voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Met dit cadeau heeft de ontvanger dus weken of maanden lang plezier! Er kan gekozen worden uit meer dan 100 bekende tijdschriften, waaronder Viva, Linda, Esquire, Autoweek, Story, Columbus Travel, Delicious en nog veel meer. Bestel daarom gauw Bladcadeau!

Bladcadeau

Bladcadeau is misschien wel één van de leukste cadeaukaarten van Nederland. Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om een proef abonnement af te sluiten op een week of maandblad, geheel naar eigen keuze! Er valt te kiezen uit meer dan 100 verschillende magazines, dus je weet zeker dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit! Of er nu wordt gekozen voor een auto magazine, een glossy, een voetbalmagazine of een modeblad: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Bladcadeau cadeaukaart!

Als u dus iemand echt een waardevol cadeau wilt geven, kies dan voor de Bladcadeau cadeaukaart! Gunt u iemand wel een beetje ontspanning op de bank met een leuk magazine? Zoek dan niet verder! De Bladcadeau cadeaukaart is eigenlijk geschikt voor nagenoeg iedereen voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een verjaardag of gewoon omdat je iemand eens even lekker in het zonnetje wilt zetten: Met de Bladcadeau cadeaukaart geef je altijd een geslaagd cadeau! Even lekker wegdromen bij jouw favoriete glossy of sportmagazine kan een perfecte manier zijn om even heerlijk te ontspannen. Gelukkig kun je nu iemand deze geweldige ervaring cadeau doen met de Bladcadeau cadeaukaart. Je bestel dit leuke cadeau gewoon makkelijk en snel hier op de website van cadeaukaart.nl. Je kunt de kaart bovendien al morgen in huis hebben, mist je hem koopt voor 17.00, want dan kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dan heb je dus super snel een top cadeau in huis wat geschikt is voor nagenoeg iedere gelegenheid! Iemand een leuk, nuttig en onvergetelijke cadeaukaart geven is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop