Ijssalonbon
Ijssalonbon
Cadeaupakketten

IJssalonbon

  • Voor de lekkerste ijsjes!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De top 10 van meest gegeten schepijs wordt aangevoerd door chocolade-ijs, op de voet gevolgd door vanille-ijs en aardbeienijs. Mensen houden van ijs en dus maakt het niet uit of je klein of groot bent: een ijsje kan altijd. Lekker als tussendoortje of toetje op een warme dag, als traktatie op een verjaardag of gewoon omdat je het verdiend hebt. Met de IJssalonbon maak je zeker vrienden! Deze verkoelende IJssalonbon is ideaal om cadeau te geven op een verjaardag, bij het behalen van de examens of na afloop van de avondvierdaagse. Want zeg nou zelf: deze IJssalonbon zou je toch ook zelf het liefst cadeau krijgen?

De IJssalonbon is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in de winkel in delen te besteden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de IJssalonbon gebruiken en waar?

Bij de deelnemende ijssalons kun je de IJssalonbon gebruiken als betaalmiddel voor ijs. Het resterende saldo, tussen €10 en €150, blijft geldig tot 2 jaar na de aankoopdatum. Je hoeft niet het volledige bedrag in één keer te besteden.

Waar kan ik het saldo checken van mijn IJssalonbon?

Gebruik de saldochecker op de website van IJssalonbon om te controleren welk saldo er op jouw IJssalonbon staat.

Hoe lang is mijn IJssalonbon geldig?

De IJssalonbon is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in de winkel in delen te besteden.

Ijssalonbon

Of iemand nu van schepijs, softijs of een milkshake houdt: bij de ijssalon komt iedereen graag. Zo graag zelfs dat er een speciale cadeaubon is ontwikkeld om cadeau te geven aan alle ijsliefhebbers die je kent. Het maakt niet uit waar ze wonen, want in het hele land zijn ijssalons te vinden waar ze deze cadeaubon in kunnen wisselen voor een heerlijke gelato. En of ze nu kiezen voor één bolletje of de hele familie trakteren op heerlijk schepijs maakt niet uit, want de bon is verkrijgbaar van 10-150 euro. Ken jij iemand die je wakker kunt maken voor ijs? Bedenk dan dat de IJssalonbon voor deze persoon het ultieme cadeau is!

De IJssalonbon is te verzilveren bij IJssalons door heel Nederland. Het tegoed is in delen te besteden en na uitgifte 2 jaar geldig.