Zalando Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau voor een echte fashion addict? Bestel de Zalando cadeaubon en geef keuze uit meer dan 100.000 producten. Met deze cadeaubon shop je dames-, heren- en kinderkleding van bekende merken als Esprit, Diesel, Converse en Adidas. Ook exclusieve merken als Armani, Michael Kors, DKNY en Ralph Lauren kun je bij Zalando bestellen!

Mode cadeau geven

Een fashion cadeau is natuurlijk altijd welkom. Maar als je de garderobe van de ontvanger niet precies op je netvlies hebt, biedt een cadeaubon uitkomst! Zo kan de gelukkige rustig de tijd nemen om tot een keuze te komen. Eenmaal op de website van Zalando zijn er uitgebreide selectiemogelijkheden. Zo kun je niet alleen op maat of kleur selecteren, maar ook op materiaal of print. Ideaal om dat perfecte animal print jurkje te vinden!

Met een cadeaubon van Zalando zit je eigenlijk altijd goed. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Zalando geen verzendkosten hoeft te betalen? Ook geef je maar liefst 100 dagen bedenktijd, artikelen kunnen binnen die periode namelijk gratis geretourneerd worden. De cadeaukaart zelf is onbeperkt geldig dus met een verjaringstermijn hoef je ook geen rekening te houden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
Je kunt de Zalando cadeaubon vrij besteden in de webshop van Zalando.

Let op: vul op de website van Zalando altijd de unieke code in die onder de kraslaag van de Zalando cadeaukaart zit!
Activeer de Zalando cadeaubon op Cadeaukaart.nl en koppel hem vervolgens aan je Zalando account. Vul de unieke code in het menu links onder ‘mijn cadeaubon’ in en bestel de artikelen die je wenst. Het tegoed op jouw Zalando cadeaubon staat klaar als betaalmiddel. Heb je nog wat tegoed over? Het restant van de Zalando cadeaubon blijft in je account staan voor een volgende aankoop.
De geldigheidsduur van de Zalando cadeaubon is onbeperkt.
tracking pixel