Wijn Cadeau
Tags: Wijn Cadeau

Wijn Cadeau

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een goede wijn is bij uitstek een product dat meningen losmaakt. Hoewel een goede fles wijn het ultieme cadeau is voor een wijnliefhebber, is het soms lastig om wijn cadeau te geven. Met Wijn Cadeau hoef je daar echter niet langer over te twijfelen. De keuze voor een witte, rode of dessertwijn laat je namelijk over aan de ontvanger zelf. Liever een fles champagne, mooie glazen of een accessoire? Ook dat is geen probleem bij Abels Wijnen.

Wijn Cadeaukaart

Wijn Cadeau is beschikbaar van €15 tot €150. Je kunt de Wijn Cadeaukaart verzilveren voor accessoires op de website van Wijn Cadeau én natuurlijk voor allerlei soorten wijnen in de webshop van Abels Wijnen. Denk hierbij niet alleen aan rode en witte wijnen, maar ook aan champagnes en dessertwijnen.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Wijn cadeau inleveren?


Je kunt Wijn Cadeau inleveren op www.wijn-cadeaukaart.nl en in de webshop van Abels Wijnen.

Hoe werkt Wijn Cadeau?


Na activatie* op Cadeaukaart.nl kun je de wijn cadeaukaart als betaalmiddel gebruiken op www.wijn-cadeaukaart.nl en in de webshop van Abels Wijnen.

*Onze cadeaukaarten worden vanuit veiligheidsoogpunt altijd inactief verzonden.

Hoe lang is Wijn Cadeau geldig?


De geldigheidsduur van de Wijn Cadeau is na activatie 1 jaar.
tracking pixel