Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Wil je iemand een cadeau geven waar hij of zij een onvergetelijke herinnering aan over houdt? Dan geef je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card! Deze cadeaukaart laat je de ontvanger kiezen uit één van de ruim 2000 hotels en 550 bungalowparken binnen en buiten Nederland.

Een weekend weg cadeau geven

Een weekend even ontspannen en genieten met een Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Een mooier cadeau om te geven of te krijgen is er niet! Een weekend weg cadeau geven doe je natuurlijk met Cadeaukaart.nl. Op de website kun je kiezen uit diverse cadeaukaarten om er even tussenuit te gaan, waaronder de cadeaukaart voor een weekend weg. Bestel deze cadeaubon en verras iemand met een heerlijke dag erop uit.

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is een van de mooiste cadeaus om te geven. De ontvanger van de cadeaukaart kan zelf kiezen wat hij of zij boekt. Op deze manier geef je iemand altijd een mooie beleving en een onvergetelijk cadeau. Je kunt kiezen uit honderden hotels en bungalows in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Je kiest zelf of je dichtbij huis blijft of het avontuur verder weg zoekt. De cadeaukaart kun je eenvoudig en snel inwisselen via de website van de cadeaukaart. Maak een keuze uit het aanbod en kies een datum. Tijdens het boeken van je overnachting kun je de cadeaukaart van Weekendjeweg.nl verzilveren. Cadeaukaart die gekocht zijn voor 31 maart 2018 zijn tot vijf jaar na uitgifte geldig. Als je een kaart hebt gekocht sinds 1 april 2018, dan is deze drie jaar geldig na uitgifte.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Cadeau Card te besteden?


De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is te besteden op de website van Weekendjeweg en BungalowS.nl. Daar kun je boekingen doen voor hotels en bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Hoe kan ik de Cadeau Card gebruiken?


Op de website van Weekendjeweg en BungalowS.nl kan de ontvanger de Weekendjeweg.nl Cadeau Card inwisselen voor een boeking bij één van de vele aangesloten hotels of bungalows in binnen- en buitenland.

Deze cadeaukaart is in delen te besteden.

Wat is de geldigheidsduur van de Cadeau Card?


Heb je een Weekendjeweg.nl Cadeau Card besteld voor 31 maart 2018? Dan heeft je kaart een geldigheidsduur van 5 jaar na datum van de uitgifte. De Cadeau Cards die je vanaf 1 april 2018 bestelt zijn 3 jaar geldig na datum van uitgifte. Ook goed om te weten: het is mogelijk om de Weekendjeweg.nl Cadeau Card in delen te besteden.
tracking pixel