SuperTrash Cadeaubon

Welke vrouw wordt er nu niet enthousiast van de jurkjes, schoenen en accessoires van Olcay Gülsen? Met de SuperTrash Cadeaubon geef je haar precies wat ze wil. Van kleding tot parfum, schoenen en koffiebekers, ze shopt zelf haar eigen look bij elkaar. Van zo veel stijl slaat elke vrouw steil achterover! Dat gun je haar toch ook?

SuperTrash Cadeaubon bestellen

Blijf zitten waar je zit, want om dit ultieme fashion cadeau te bestellen hoef je de deur niet uit. Supertrash online bestellen heb je zo geregeld! Je kiest een waarde vanaf €5 en in een paar simpele stappen heb jij de kaart besteld. Op shoppen wil niemand wachten, dus bestel op werkdagen vóór 16 uur en wij versturen wij de kaart nog dezelfde dag.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de SuperTrash Cadeaubon besteden?


Of je nu graag online shopt, of juist het liefst zelf tijdens een middagje shoppen in bijvoorbeeld Haarlem, Amsterdam of Den Bosch de SuperTrash brandstores in duikt, het maakt niet uit. Je kunt je Cadeaubon namelijk zowel in de brandstores, als ook op www.ststudio.com en www.supertrash.com worden ingewisseld.

Hoe werkt de SuperTrash Cadeaubon?


Zodra jij je favoriete items hebt gespot, kun je de SuperTrash Cadeaubon gebruiken bij het afrekenen. De Cadeaubon functioneert als betaalmiddel aan de kassa’s van de brandstores en online. Het saldo dat je na het afrekenen overhoudt, blijft op de kaart staan. Maar natuurlijk is bijbetalen ook mogelijk als je meer wilt uitgeven.

Hoelang is de SuperTrash Cadeaubon geldig?


De kaart is geldig tot een jaar na aankoop. Ga je nu de garderobe al vernieuwen, of wacht je liever tot de volgende SuperTrash sale?
tracking pixel