ST Studio Cadeaukaart

Niet zomaar een fashion bon, maar iets bijzonders geven? Met de ST Studio cadeaukaart geef je mode met uitstraling. Olcay Gülsen creëerde dit label in 2016 speciaal voor de krachtige vrouw. Met deze cadeaukaart zoekt ze precies die kleding, schoenen en accessoires uit die bij haar passen!

De ST Studio cadeaukaart bestellen

Deze cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 5 euro en in een paar simpele stappen ligt hij op de deurmat. Wanneer je op werkdagen vóór 16 uur bestelt, sturen wij je de kaart direct op. Laat die pumps, blouses, rokken en tops maar komen!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik mijn ST Studio cadeaukaart besteden?


Met je kaart kun je terecht bij de verschillende brandstores in bijvoorbeeld Breda, Den Haag, Utrecht of een andere stad in Nederland, maar je kunt je tegoed ook online via www.ststudio.com en www.supertrash.com verzilveren.

Hoe werkt de St Studio cadeaukaart?


Je kunt de ST Studio Cadeaukaart gebruiken om je favoriete items mee te betalen. Dit geldt zowel online als ook aan de kassa’s in de ST Studio brandstores. Het principe is simpel: houd je na je aankoop tegoed over, dan blijft deze op je kaart staan voor een volgende aankoop. Besteed je meer dan je tegoed op je kaart hebt, dan kun je met een andere betaalmethode bijbetalen.

Hoe lang is de ST Studio cadeaukaart geldig?


Je kaart verloopt pas een jaar na aankoop. Je kunt dus rustig alle season sales afwachten tot jij je perfecte item gevonden hebt!
tracking pixel