Nintendo eShop Card
Tags: Nintendo, Wii, DSi, 3DS,

Nintendo eShop Card

De gameliefhebber maak je blij met een Nintendo eShop Card! Met deze cadeaukaart speciaal voor de Nintendo kan de ontvanger games en kanalen downloaden op de Nintendo Wii, DSi, DSi XL of de 3DS! Met de Nintendo eShop Card haal je het beste uit je Nintendo console. De beste manier om veilig, gemakkelijk en snel aankopen te doen in de eShop!

Nintendo eShop Card kopen

Een Nintendo eShop Card kopen kan eenvoudigweg bij Cadeaukaart.nl. Je kunt de cadeaukaart al bestellen vanaf €15. De ontvanger kan deze tegoedkaart gebruiken om online games en software voor alle Nintendo apparaten te kopen.

Het kopen van nieuwe spellen, toepassingen en software doe je in de online winkels. Je moet de Nintendo 3DS Card eerst inwisselen zodat je genoeg tegoed hebt om iets aan te schaffen. Dit kun je doen via het Wii-winkelkanaal, de Nintendo DSi Shop of eShop.

Het inwisselen van de cadeaukaart is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een werkende draadloze breedbandinternetverbinding en een account. Je gaat naar het hoofdmenu in de Nintendo eShop. Selecteer hier de optie om je tegoed op te waarderen. Je kunt dan kiezen voor de optie om je tegoed op te waarderen met een cadeaukaart. Vervolgens volg je de instructies op en voer je de unieke 16-cijferige code in die op de achterkant van de kaart staat. Controleer goed op welke account je bent ingelogd wanneer je de cadeaukaart inwisselt want het tegoed kan niet over meerdere apparaten verdeeld worden.

De tegoedbon van Cadeaukaart.nl is alleen in te wisselen in de eShops die de euro munteenheid ondersteunen.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Nintendo eShop Card is te besteden in het Nintendo Wii-winkelkanaal, de Nintendo DSi Shop of de Nintendo eShop (in Europa). Deze kanalen zijn te vinden in je Nintendo Wii, Nintendo DSi (XL) of Nintendo 3DS. Voor het inwisselen van de Nintendo eShop Card heb je een werkende draadloze breedbandinternetverbinding nodig.

De Nintendo eShop Card is er met een waarde van 15 euro.
De Nintendo eShop Card is te besteden in het Wii-kanaal, de DSi Shop of de Nintendo eShop. De Nintendo eShop Card dient in 1x besteed te worden voor de volledige waarde. Zodra je een download wilt afrekenen met de Nintendo eShop Card wordt er gevraagd om de unieke kaartcode welke je achter op de Nintendo eShop Card vindt.
Vanaf het moment van uitgifte is de Nintendo eShop Card 1 jaar geldig.
tracking pixel