Wil jij een Keuzekaart winnen? Terug naar het overzicht
10-12-2015:

Wil jij een Keuzekaart winnen?

Het is december: wat betekent dat het grootste deel van Nederland alweer helemaal in een kerstsfeer verkeert. Ben jij al bezig met het vinden van een origineel kerstcadeau? Bij Cadeaukaart.nl hebben we meer dan 75 cadeaukaarten in verschillende categorieën. Onder de kerstboom of in de sok, een cadeaukaart valt altijd in de smaak.

We hebben goed nieuws. Als je een kerstcadeau bij Cadeaukaart.nl bestelt maak je kans op een Keuzekaart t.w.v. €100,-. Zo geef je jezelf iets extra’s cadeau of heb je nóg een cadeau om onder de kerstboom te leggen. De Keuzekaart is super handig. Hiermee kan de ontvanger namelijk zelf een cadeaubon op Cadeaukaart.nl uitkiezen, of diegene nou kiest voor een cadeaubon van Zalando of Praxis, alles is mogelijk.


Actievoorwaarden:

  • Looptijd actie: 11 december tot 21 december
  • Als je in de actieperiode een bestelling hebt geplaatst op Cadeaukaart.nl doe je automatisch mee met jouw ordernummer
  • De prijs is uniek en is gekoppeld aan het ordernummer van de winnaar
  • De prijswinnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebook pagina aan de hand van het ordernummer. De winnaar kan vervolgens een e-mail naar ons sturen o.v.v. “Kerstwinactie”, met hierin zijn of haar adresgegevens en e-mailadres.
  • De winnaar ontvangt eenmalig een Cadeaukaart.nl Keuzekaart t.w.v. €100,- op het opgegeven huisadres. Deze cadeaubon moet nog geactiveerd worden voordat je deze kunt besteden.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Bekijk onze kerstcategorietracking pixel