Wat moet je jouw vader geven voor Vaderdag? Terug naar het overzicht
01-06-2015:

Wat moet je jouw vader geven voor Vaderdag?

Het is natuurlijk iedere dag van het jaar Vaderdag. Toch is het op deze speciale dag wel leuk om jouw waardering eens extra te laten blijken. Het nadeel hiervan is dat jij - net zoals ieder jaar - moet bedenken wat je jouw vader cadeau moet geven. Want laten we eerlijk zijn, mannen zijn niet altijd de makkelijkste om voor te shoppen. Ze weten vaak zelf niet eens wat ze willen! Daarentegen zijn ze gelukkig al snel blij als ze iets krijgen. En om jouw leven wat eenvoudiger te maken, hebben wij een paar cadeaukaarten uitgelicht die het goed doen als Vaderdag cadeau.

Geef een belevenis cadeau

Op Cadeaukaart.nl vind je de Pluim en het DoeCadeau. Met deze kaarten kun je verschillende leuke belevenissen cadeau geven. Zo zit je altijd goed! Of je vader nu gek is op actieve uitjes, van heerlijk eten houdt of graag nieuwe dingen leert, met een belevenis cadeau kan hij zelf kiezen wat hij gaat doen. Vind je het moeilijk voor te stellen wat jij precies met deze cadeaukaarten geeft? Geen zorgen, om jou een beeld van de belevenissen te geven vind je hieronder een aantal van de beschikbare activiteiten. Het enige wat jij moet doen, is bepalen welk type jouw vader is!

De ik-kan-niet-stil-zitten vader
De sportieve vader verwen jij natuurlijk met een actieve belevenis. Of hij nou graag een nieuwe sport wil leren of het graag bij zijn vertrouwde sport houdt, met een Pluim of DoeCadeau zit je altijd goed. Zo kun je deze cadeaukaarten bijvoorbeeld gebruiken om te gaan brandingkajakken, kitesurfen of capoeira te leren.

De Thrillseeker vader
Zoekt jouw vader graag het gevaar op? Dan is het een echte thrillseeker die je het beste kunt verrassen met een adrenaline kick! Zo kan hij de Pluim gebruiken om te leren vliegen in een watervliegtuig of voor een workshop valkenieren. Met het DoeCadeau kan hij een hele dag alle achtbanen in Walibi proberen, indoor skydiven of ice karten. Keus genoeg!

De ik-haal-alles-uit-het-leven vader
Geniet jouw vader met volle teugen van het leven? Dan verras je hem natuurlijk met een heerlijk etentje of gezellige borrel! Met het Pluim cadeau kan jouw bourgondische vader zelf kiezen of hij graag wil leren hoe hij zelf sushi kan maken - ook handig voor jullie - of dat hij de avond liever doorbrengt met bubbels en fingerfood.

De te-hip-om-mainstream-te-zijn vader
Loopt jouw vader voor op alle trends en maak je hem hier wel eens om belachelijk? Voor de Hipster vader vind je genoeg ''hippe'' activiteiten waar hij vast blij van wordt. Zo kun je hem met een Pluim diverse trendy doe cursussen cadeau geven. Hij kan bijvoorbeeld leren hoe hij zich scheert met een open mes of zijn creatieve kant laten zien tijdens een gitaarles of stencil art grafitti workshop.

De Super Dad
Ook voor de Super Dad zijn er genoeg mannelijke activiteiten dankzij de Pluim en het DoeCadeau. Tijdens een kampeerweekend in de Ardennen of een dag bij Zips 'n Ropes, kan je pa laten zien dat hij een echte
man is. Jullie kunnen natuurlijk ook samen naar House of Bols gaan voor een lekker drankje.

Win een Pluim ter waarde van €50!

Je kunt je vader dus vast wel verblijden met een leuke belevenis. En als jij vóór 17 juni een bestelling plaatst op Cadeaukaart.nl, doe je automatisch mee met onze speciale Vaderdag actie! Je maakt dan kans op een Pluim van €50. Leuk als extra cadeau voor je vader of om voor jezelf te houden! De voorwaarden van deze actie vind je hieronder:

Actievoorwaarden
  • Als je vóór 17 juni 2015 op Cadeaukaart.nl bestelt maak je automatisch kans op een Pluim t.w.v. €50.
  • De winnaar wordt op onze Facebook pagina bekendgemaakt. Binnen 30 dagen dient de winnaar een e-mail te sturen naar support@cadeaukaart.nl o.v.v. Vaderdag winactie, met hierin zijn of haar adresgegevens en het bestelnummer.
  • De winnaar ontvangt de Pluim, vanwege veiligheidsredenen, nog niet geactiveerd. De cadeaukaart moet geactiveerd worden voordat hij kan worden besteed.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De actie loopt tot 17 juni 2015.

Bekijk DoeCadeau Bekijk Pluim Cadeaubontracking pixel