Sinds 1 april een nieuw BioscoopCadeau met Pathé Terug naar het overzicht
09-04-2015:

Sinds 1 april een nieuw BioscoopCadeau met Pathé

De cadeaukaart BioscoopCadeau is een exclusieve samenwerking aangegaan met bioscoopketen Pathé. Met dit besluit is ook het nieuws naar buiten gekomen dat Pathé zich terugtrekt uit “het leukste cadeau in het donker”, ofwel de Nationale Bioscoopbon.

Het vertrouwde BioscoopCadeau in een nieuw jasje

Sinds kort koop je op Cadeaukaart.nl de vernieuwde bioscoopbon. Omdat Pathé alleen nog de BioscoopCadeau kaart accepteert (en de cadeaukaarten uitgegeven in eigen beheer) krijgt de kaart een nieuw ontwerp. De vertrouwde blauwe kleur blijft en tevens prijkt het Pathé logo nog steeds voorop. Het lettertype en icoon zijn gemoderniseerd. Toch heeft het nieuwe BioscoopCadeau een klassieke look omdat de kaart is ontworpen in de vorm van een echt ticket.

BioscoopCadeau en BioscoopCadeau Compleet inleveren

Naast BioscoopCadeau is er natuurlijk ook nog BioscoopCadeau Compleet. Met deze bioscoopbon geef je de ontvanger een leuke extra bij het filmbezoek, namelijk een gratis popcorn en frisdrank. Op het nieuwe ontwerp staat het woord “Compleet” niet meer, nu zie je de zin “frisdrank en popcorn” op de kaart staan. De gloednieuwe kaarten zijn sinds 1 april in te leveren bij Pathé en een paar kleinere bioscoopketens, maar niet meer bij JT. Ben je in het bezit van een BioscoopCadeau kaart met het vorige uiterlijk? Het oude BioscoopCadeau kun je tot 1 december 2015 nog wel inleveren bij JT. Voor een compleet overzicht van alle aangesloten bioscopen raden wij je aan de website van BioscoopCadeau te bezoeken.

Nationale Bioscoopbon inleveren

Alle Nationale Bioscoopbonnen die je hebt gekocht vanaf 1 april zijn niet meer in te leveren bij Pathé. Mocht je een trouwe Pathé bezoeker zijn en nog een oude Nationale Bioscoopbon hebben, dan heb je geluk. Pathé heeft aangegeven dat je bonnen die voor 1 april zijn gekocht kunt gebruiken voor de geldende wettelijke looptijd. Voor bezoekers van JT en andere filmtheaters verandert er (vooralsnog) niets!

Klaar voor een avondje uit? Verras iemand met het vernieuwde BioscoopCadeau en ga samen naar een leuke film bij Pathé!

Bekijk BioscoopCadeautracking pixel